2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی ک ن شوهر دارن ن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 46 پست

منم خیلی دیدم 

یا اونی که مثلا ده بار ای وی اف کرده بود. 

اونی که بعد 14 سال بچه دار شده بود. 

و خیلیای دیگه. 

که هستن. 

از دید اونور قضیه هم باید دید:) و ناشکری نکرد 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظشون کنه گلممن مطمئنم اگه دومی رو خدا خواسته باردار نمی‌شدم،بچم تک فرزند میبود، خداروشکر دوتا ...

فدات 

آخ آره دقیقا منم همینو میگم همیشه 

میگم هیچوقت جرئت نمی‌کردم به دومی حتی فکر کنم ولی خدا خودش خواست و یهو منو تو عمل انجام شده گذاشت 

از یه طرف هم میبینم هستن مادرایی که مثلاً بچه ی اولشون تازه می‌ره کلاس اول و دومی رو میارن واقعا سخته باید از اول دوباره بچه داری کنن همزمان به بچه ی اول هم برسن 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
چقد اون بچع گناه داره ک بعضی مانانا سر جنسیت با خودشونو خدا چونه میزننفکرمیکنید حستونو نمیفهمه؟؟واین ...

باشه اونایی ک ناخاسته حامله شدن میفهمن من چی میگم امیدوارم هیچ وقت این حسو تجربه نکنی چون خیلی بده

منم جفتشون پسر شدن خیلی ناراحتم دخترم دارین؟

نه دیگه همین دوتا هستن 

می‌دونی منم عاشق دخترم یعنی فقط میگفتم کاش دومی دختر میشد ولی خب خدا نخواست و هردو پسر شدن 

درسته بازم دختر دوست دارم ولی الان خندم میگیره به اون روزا که همش دعا میکردم دختر بشه،اخه فرقی ندارن واقعا بچه هرچی باشه عزیزه 

نه دیگه همین دوتا هستن می‌دونی منم عاشق دخترم یعنی فقط میگفتم کاش دومی دختر میشد ولی خب خدا نخواست و ...

منم خیلی ناراحتم خدا منو ببخه واقعاانقدر ناشکری کردم سخته دوتا پسر؟

منم خیلی ناراحتم خدا منو ببخه واقعاانقدر ناشکری کردم سخته دوتا پسر؟

بخدا اونقدرا که سخت میگن نیست 

ببین سختی بچه ی پشت هم دوسال اول زیاده که با هم بخوابونی غذا بدی حموم ببری لباس بپوشونی مهمونی بری مریض بشن همش با همه خب،من حتی بچه هام دستشوییشون با هم بود زمانش🤐

اینکه دختر و پسر نداره دختر هم بود همین چیزا رو داشت 

بزرگ هم بشن باز دختر و پسر هردو سخته مراقبتاشون پسر یه جور دختر یه جور،دختر رو میگی یه وقت اذیتش نکنن یه وقت پسری گولش نزنه فلان 

پسر هم باید مراقب باشید دوست بد سمتش نیاد و این چیزا 

بازم میگم بنظرم دختر و پسر الان همه ی سختیاشون مشترکه 

الآنم راستشو بگم سختی آنچنانی ندیدم من،فقط دعوا دارن تو خونه که اونم یه دقیقه عاشق هم هستن یه دقیقه مثل موش و گربه 🤣

در کل لذت ببر 

برا خودت بزرگش نکن 

پسر هست از دختر هم بهتره برا پدر مادرش،دختر هم هست از صدتا پسر بیشتر اذیت کرده پدر مادرش رو 

خدا خواسته فعلا یا هیچوقت دختر نداشته باشی عوضش دوتا پسر میده که جای چندتا دخترو برات پر کنن