2777
2789

نمیدونم باز این خواهراش نشستن زیر پاش یا کس دیگه ای..خدا لعنتشون کنه هر کی هر کاری میکنی به زندکی خودش برگرده..مرتیکه زندگی ما رو به گند کشید حالا نوبت این دو تا بچه ست..

اولین کاری که باید بکنم اینه دنبال کار باشم یه لقمه نونی که خودت دربیاری صد برابر شرف داره به نونی که اینجور شوهرها بذارن تو سفره ..تمام اعتمادم عزت نفس ام تو این رابطه خورد شده تو چهل سالگی چه کاری میتونم پیدا کنم یکم راهنماییم میکنید کارشناسی دارم ولی بلافاصله بعد فارغ التحصیلی زن این افریته شدم و افسردگی پشت افسردگی...چیکار کنم..😟

از اونور بچه ها رو بگیره من هر چند وقت یبار میتونم ببینم شون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشته خوبی خوندی میتونی کار گیر بیاری . تا ۷ سالگی با مادر بعدش اگه پدر درخواست بده و شرایط اخلاقی و مالیش اوکی باشه می‌تونه بگیره ولی بنا به تشخیص قاضی میتونی ببینی شون حداقل هفته ای یک روز هست 

رشته خوبی خوندی میتونی کار گیر بیاری . تا ۷ سالگی با مادر بعدش اگه پدر درخواست بده و شرایط اخلاقی و ...

من فیلم کتک زدنش رو دارم + دو سه بار گزارش کلانتری بابت زدنش ولی متاسفانه پزشکی قانونی نرفتم..میتونم بچه ها رو بگیرم؟!! از طرفی امسال کلاس اول هستن میدونم نمیتونه به درس هاشون برسه چون تو این مدت صفر تا صد بچه با من بوده ولی سر لجبازی بهم نمیده ..با چند نفر مشاوره گرفتم گفتن فعلا طاقت بیار ولی سر هر چیز..هر چیزی که فکرش رو بکنید دعوا راه میندازه و بهانه میاره.. خسته ام کرده

من فیلم کتک زدنش رو دارم + دو سه بار گزارش کلانتری بابت زدنش ولی متاسفانه پزشکی قانونی نرفتم..میتونم ...

همونا بدردت میخوردن. یه ادله برای اینکه ثابت کنی صلاحیت نداره. اگه خودش موافق با طلاقه بگو حضانت بچه هارو بده بهت . معلومه از پس کلاس اولی بر نمیاد همچین پدری