2777
2789
عنوان

عروسیمون زده از لب بچم خون اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 5363 بازدید | 162 پست
اسی اعصابم از دستت خورد شد.عملا شدی نوکر خونه زاد زن برادر پر رو و ناسپاست.اون خیلی غلط کرده دست روی ...

دقیقا

اگه الان پشت بچش درنیاید چیزی نگه

چند سال دیگه بچش با احترام پشگل هم بارش نمیکنه 

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا داد؟!!

می‌رفتی بالا و دهن بچه رو نشونش می‌دادی و میگفتی دستت درد نکنه بعد شش سال کلفتی بچه خوب جواب دادی 

از این ب بعد بچه ات رو خودت بزرک کن و منم با بچه های خودم برسم

نه شیرش خشک میشد نه دعا ولی حداقل حرفت رو دور رو زدی جلوی مادرش هم خجالت می‌کشید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

شما وقتی ببخشیدا شخصیتت رو درحد خدمتکار خونه زنداداشت میاری پایین؛ ترشی میذاری؛ بچه داری می کنی؛ مبل تمیز میکنی دیگه حرفی باقی نمیمونه. تحت هییییچ شرایطی حتی عذرخواهی هم کرد دیگه اینکارو نکن. بچش خودش نگه داره کاراشم خودش بکنه.مگه شما حمالی

عزیزم چقد بدجنسه.من بر عکس شمام خواهر شوهرم چند بار پسرمو زده دفعه آخر دیگه قاطی کردم چند وقت قهر بو ...

خداشاهده به بارم دست روش بلند نکردم از حرص کاراش گریه کردم یا خود بچه رو دعوا کردم ولی نزدمش

دیروز داشتم براش ترشی درست میکردم خونه خودم سرم مشغول شد به آب ترشی نگو بچه داداشم با پسر کوچیک من ۳ ...

فداسرت ک مبلاش کثیفه. جاری بدبخت من همیشه خدا خاهرشوهرام خونش ولوهستن سزارین کرده خاهرشوهرم جلوش ب برادرشوهرم گفت وظیفه من نیست بگوبیادخاهراس جمعش کنن انقدک جاریم حمالشونه. خودت رودادی ازین ب بعد بچه شو هفته ای یکبار راه بده خودتم خدمتکار نباش. بتوج ربطی داره کارهای خونه اون. من خودم عروسم ولی خدایی خواهرشوهر زرنگی نیستی ها

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

نه دیگه داغ کردم پشت دستمو

ب خدا دروغ میگی 

همین فردا میگی دلم نیومد اومد بچه عمه عمه کرد

داداشم بغض کرد 

مامانم صداش لرزید 

زن داداشم خون ریزی کرد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

حالم از مادرای که توانایی ندارن بچه نگهداری کنن بچه میارن

تازه وقتی بهشون بگی طرف خیلیی کمکت میده برا بچه داری چقد بهشون برمیخوره دیدم

خاهرم بچه هاش همش پیش مادرشوهرشن اگه یکی ایراد بگیره ازش یا به روش بیاره کاری میکنه که از گفتت پشیمون بشی

اصلا قبول نداره میگه خودم بچه هام رو نگهداری میکنم کسی نمیبینه نگه برا ۲ساعت تو هفته بزرگ نکنین درصورتی که فکرکنم اون ۲روز در هفته هم نگیرشون

قدرشناس نیست