2777
2789
عنوان

عروسیمون زده از لب بچم خون اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 7275 بازدید | 169 پست
یا ابلفضل چقد ریلکسی من سر‌پسرم با هیچکس رو در وایسی ندارم کسی اذیتش کنه ولو بابای بچه حسابش یا کرام ...

👍👍👍👍👍👍👍👌

اینقدر حرصی شدم،نتونستم جمله بندی و تایپ کنم

میخواستم دقیقن همینارو بنویسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز داشتم براش ترشی درست میکردم خونه خودم سرم مشغول شد به آب ترشی نگو بچه داداشم با پسر کوچیک من ۳ ...

برو دعوا کن باهاشون 

غلط میکنه که میزنه به بچه 

میدونی تو روحیه بچت چه قدر اثر میذاره 

من باشم میرم میزنم تو گوشش واقعا😐

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اگه داداشم بفهمه دهنشو پرخون میکنه داداشم رو بچه کوچیکم خیلی حساسه

بگو بهش حتمااااااا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اون ترشی رو لااقل بهش نده فکر نکنه در جواب دستت درد نکنه س 

فقط 44 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

اگه قطع رابطه نکنی و بهش سرویس بدی بازم 

من یکی نمیبخشمت

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

همش با گریه میگفت من از زندایی میترسم

عزیزم چقد بدجنسه.من بر عکس شمام خواهر شوهرم چند بار پسرمو زده دفعه آخر دیگه قاطی کردم چند وقت قهر بودن باهامون.

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
نمی‌دونم اینا رو میگید کاربران حرص بخورن..خب عزیزم حریم داشته باشید .یعنی چی بچش صبح تا شب اونجاست.ی ...

دیروز با همون صدای بلند گفتم از بس رو دادم پررو شده از الان به بعده حق نداره پاشو بزاره تو خونمون تقصیره منه احمقه که همه کار میکنم بداش

چرا به برادرت زنگ نزدی، بزن همهچی رو بگو بعد هم گریه کن بگو بچه تو زده این اولا 

دوماً یکجا بودن خیلی بده ، کاش جدا بشید 

منم با جرایم یه جا هستیم بچه های همین هم داریم ولی نه بچه خودمو گذاشتم بره اونجا نه به بچه اون رو دادم هر روز خونه من باشه

من تو دهن بچه ۳ ساله‌م خون ببینم کن فیکون میکنم 

شوهرت متوجه موضوع شد؟؟به داداشت حتمااااا باید بگی

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.