2777
2789
عنوان

بهار خانوم هستم همون که گفتید بخاطر اختلاف قدت از نامزدت جدا شو

| مشاهده متن کامل بحث + 31349 بازدید | 657 پست
عروسک استارتر بیچاره هست همیشه توی جمع های خانوادگی خوردش میکرد . ازش ایراد میگرفت . سرتر بودن به قد ...

استارتر واقعا سرتر بود؟ خب بگو از چه لحاظی ؟ 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

خدا عقلت بده که میگی چون بلندتره سرتره🤫🤫

خدا یه عقلی هم به تو بده که میگی چون کوتاه تره سرتره شماها همونایین که گفتین بهم بزن باش و به حرف یه مشت عقب مونده و حسود مثل تو گوش داد و داره میبازه زندگیشو حالا چه خوب باشه یا بد. الانم خودت اوس کن 🤫🤫🤫

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اختلاف قدی منو همسرمم دقیقا مثل شماس 

اما همیشه ذوقمو میکنه میگه فنچ خودمی میگه نقل هسی میگه از زن بلند و درشت بدم میاد 

هیچ وقت این اختلاف قد برا جفتمون مهم نبوده و همیشه با افتخار کنارش راه میرم 

چ اشتباهی کردی ک اینجا درباره زندگیت مشورت خواسی و بدتر از اون رفتی کات کردی 

خیلی کوتاهی عجیبه اصلا اومده سمت تو .

تا دلت بخواد با این اختلاف قد دیدم

حتما معیارهایی داشته که تو این خانم دیده و پسندیده

مثلا

من مردی رو میشناختم از خانمهای حسود بشدت متنفر بود

معیارها خیلی متفاوته

چقدر طفلک فحش خورد😅

داره میگه پسره گفته بهارکنارمن کوتاهه یعنی ازلحاظ فیزیکی برای پسره جذاب نیست

الان که اوج احساساتشونه و باید واسه دختره لهله بزنه داره اینومیگه  توزندگی براش عادی تربشه اصلا دیگه دختره  رو نمیپسنده و عاقبتش مشخصه که چی میشه 

شماخودتون یکی ازتون ایرادبگیره باهاش میمونین؟ 

عجب والا

دوست پسرم قدش تقریبا ۱۷۰ 

خودم ۱۶۶ 

عاشقانه دوسش دارم و دوسم داره 

چون یکی بگه قدش کوتاهه بیام ولش کنم؟

باقی چیزای خوبشو نمیبینم؟

عزیزم تو خیلی دهن بینی و قطعا دوسش نداشتی که بخاطر ظاهرش ولش کردی مطمعن باش 

کاربری دوممه 🙂 و تنت ،وطنم ....🫀

چه دیونه ای هستی به حرف اینا‌گوش دادی من قدم ۱۵۸‌نامزدم ۱۹۷ دلیل میشه بخوام ازش جدا شم؟😐😐

این ۱۹۷ رو واقعی میگید؟ تو شهر ها افراد عادی این قد نیستن

از کجا پیدا میکنین تو نی نی سایت رقابت رل تا نزدیکای ۲متر رسیده در حالی ک در واقعیت ۸۰درصد اقایون ۱۷۵ هستن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.