2777
2789
عنوان

بهار خانوم هستم همون که گفتید بخاطر اختلاف قدت از نامزدت جدا شو

| مشاهده متن کامل بحث + 34999 بازدید | 665 پست

خب مگه دیوانه ای عکس پارتنرت رو اینجا میذاری

حالا مگه شوهرای خودشون چی هستن؟ازهمین کوتوله کچل و شکم‌گندهای تو خیابون مشخصه شوهرای خودشون چه شکلین

خیلیا چشم دیدن بهتر رو ندارن از حسودی تخریب میکنن

واقعا موندم چی بگم‌بهت بااین کارت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختلاف قدی چندان مهم نیس اختلاف سنیتون خیلی زیاده دو ادم ازدودهه ی متفاوت  زندگیتون سخت میشه

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

اسی خیلی دوس دارم عکستونو ببینم🥲

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
اون منو پیدا کرد😐😂😂زیاده بابا نمی بینی

عشقتون پایدار

ولی هیچ چیزی زیادیش خوب نیست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اختلاف قدی چندان مهم نیس اختلاف سنیتون خیلی زیاده دو ادم ازدودهه ی متفاوت زندگیتون سخت میشه

ما هم اختلاف سنیمون زیاده هم قدی بخدا که مهم اینه‌همو‌دوست داشته باشن و پسره خانواده دار و بااخلاق و همه چی تموم باشه😂

ما هم اختلاف سنیمون زیاده هم قدی بخدا که مهم اینه‌همو‌دوست داشته باشن و پسره خانواده دار و بااخلاق و ...

دقیقاهمینطوره به رفتار وخانواده هم ربط داره

ولی درکل اختلاف سنی کمترباشه عقاید وبقیه ی چیزابه هم نزدیکتره

قطعا علایق یه ادم بیست ساله با سی ساله خیلی فرق داره

دقیقاهمینطوره به رفتار وخانواده هم ربط دارهولی درکل اختلاف سنی کمترباشه عقاید وبقیه ی چیزابه هم نزدی ...

شاید باورت نشه اما اون شور و شوقش از من بیشتره به نظرم به خلق و ذات طرفه چون دیدم یارو مثلا ۲۰ سالشه رفتار و حرکاتش هیچ شور و هیجانی نداره خخ

شاید باورت نشه اما اون شور و شوقش از من بیشتره به نظرم به خلق و ذات طرفه چون دیدم یارو مثلا ۲۰ سالشه ...

خب خداروشکر الهی خوشبخت بشید عزیزم

خوب اون قیافه نداره شما هم قدت کوتاهه در عوض قد اون ایده آل هست همه که چیزای خوب را یک جا ندارند. بزرگترین لطف را در حقش کردی که رهاش کردی فردی که زندگیش را زن های خاله زنک نی نی سایت تعیین تکلیف میکنند با کسی کات کنه به نفع طرف مقابله