2777
2789
عنوان

بهار خانوم هستم همون که گفتید بخاطر اختلاف قدت از نامزدت جدا شو

| مشاهده متن کامل بحث + 35129 بازدید | 665 پست
اتفاقا اون از تو سرتره چون قدش بلندتره 🙁 نامردی در حقش کردی طلبکارم هستی میگی پیام هم بده؟ مگه مجبو ...

عروسک استارتر بیچاره هست همیشه توی جمع های خانوادگی خوردش میکرد . ازش ایراد میگرفت . سرتر بودن به قد نیست استارتر واقعا سرتر بود اختلاف سنی زیادی داشتن . یه چیزی که آزارت میده و عزت نفست رو نابود میکند باید بندازی دور هر چه سریع تر بهتر .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چرا به حرف یک مشت عقب مونده کردی🙃

حالا همه نظرات نی نی سایت درست نیست ولی وفتی پسره الان داره قدشو میزنه تو سرش چرا باید بمونه باهاش؟! که تا همیشه تحقیر بشه به خاطر قدش و روان و اعتماد به نفسشو داغون کنه؟

اگه چیزی گفت درباره قدت توام باید بگی منم نمی خواستم با یک نردبون باشم یعنی چی که هی قد منو تحقیر می کنه  قد من خیلیم طبیعیه خودش نردبون دیگه نباید بقیه کم ببینه 

از همین مشخص چه شخصیت زشتی داره که بقیه تحقیر می کنه

...

یاد خواهرم افتادم هم قد شماست عاشق یکی شد قد۱۹۵

این دوتا واسه هم میمردن سال۸۶مثل الان نبود خیلی عشقشون پاک بود هرکاری کردن بابام راضی به این ازدواج نشد به زور خواهرمو داد به یکی بیست سال بزرگتر از خودش خواهرم نابود شد 🥺پسره هم چند وقت پیش دیدمش معتاد شده منو دید اومد دنبالم گفت ببین بابات باهام چه کرد حلالش نمیکنم 

اینجا همه چیزو میگن نه  شما هر نظری بپرسی میگن نه پسر فلانه لیاقت نداره بچه ننه س اینجوری اونجوریه  بگی فلان خواستگار دارم میگن نه بدرد نمیخوره  حالا انگار تمام آدما همچی تمومن فقط انرژی منفی میدن