2777
2789
عنوان

بهار خانوم هستم همون که گفتید بخاطر اختلاف قدت از نامزدت جدا شو

| مشاهده متن کامل بحث + 31349 بازدید | 657 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای قدتون مادرتون اقدامی کردن؟دکتر رفتین؟من میترسم دخترام به من بره قدشون

نه ما کاری انجام ندادیم 

ولی دختر عمم که دو طرف پدر و مادر قد بلند بودن و این کوتاه مونده بود بردن دکتر غدد اوکی شد قد اونم هم مثل منه 

پسر عموم هم که عموم ۱۹۶ بود زن عموم ۱۵۵ قدش کوتاه مونده بود اون الان یکساله که میره پیش دکتر غدد یهو شروع کرد به قد کشیدن 

الان اونم تازه نرمال شده ولی داره ادامه میده دکترشو هنوز صفحه رشدش بسته نشده و ۱۳ سالشه بخاطر همین داره ادامه میده 

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند

چه حرفا .‌بیشتر هم قدای شما شوهرشون بلندهاتفاقا این قد برای زن و شوهر خیلی خوبه و مرد رو حامی و قوی ...

آره منم قبل از که این چیزا رو بگه حس خوبی داشتم به ریزه بودنم ولی چون با بقیه زن ها مقایسه کرد الان خیلی حساسم تازه تو خیابون میبینم هم قد منم تقریبا زیاد هستند 

چه حرفا .‌بیشتر هم قدای شما شوهرشون بلندهاتفاقا این قد برای زن و شوهر خیلی خوبه و مرد رو حامی و قوی ...

آره منم قبل از که این چیزا رو بگه حس خوبی داشتم به ریزه بودنم ولی چون با بقیه زن ها مقایسه کرد الان خیلی حساسم تازه تو خیابون میبینم هم قد منم تقریبا زیاد هستند 

خدا یه عقلی هم به تو بده که میگی چون کوتاه تره سرتره شماها همونایین که گفتین بهم بزن باش و به حرف یه ...

حرف مفت نزن

من اصلا توی این تاپیک نظر ندادم که بخوام ملاکم کوتاهی بلندی کسی باشه

اون اقا داره بخاطر قدش تحقیرش میکنه بعد بمونه باهاش؟؟؟چه حقیرانه