2777
2789
عنوان

بهار خانوم هستم همون که گفتید بخاطر اختلاف قدت از نامزدت جدا شو

| مشاهده متن کامل بحث + 30057 بازدید | 645 پست
وامام ۳۰ سانت اختلاف داریم در حد یه سر و گردنه و یه چصه کتفباید طلاق بگیرم؟😂😂چه ربطی دارهمرد به طو ...

توی جمع بهش توهین میکرد همسر شما تحصیل کرده هست و باشخصیت هست قطعا توی جمع خوردتون نمیکرد. جالب هست یه سری خانمهای اینجا یه طور رفتار میکنند انگار استارتر حقشون رو خورده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما همه چیز رو ول کردین چسبیدین به سرتر بودن؟ خب قیافش از نظر من بهتر بود . سنش کم هست دانشجو هست و ...

👍👍👍👍👍

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

آخه ۱۲ساااال اختلاف سنی 

زیاد نیس؟ تورو بچه فرض میکنه تو زندگی مشترک

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

وقتی الان نامزدته مسخرت میکنه بعداجیمخادبشه رفتارش باهات

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اینقدر اینجا قیافشو مسخره کردن از چشم و دلم افتاده

خیلی بچه‌ای. تو با بهترین آدمم ازدواج کنی بالاخره چند نفر پیدا میشن ایراد بگیرن ازش. میخوای اونم ول کنی؟ تو نباید اجازه بدی کسی درباره‌ی طرفت نظر بده. نه اینکه خودت نظرسنجی کنی بعد به این راحتی از چشمت بیفته

به غیر اختلاف قد 

اختلاف سن خیلی زیاده

میشه عکسش ببینم

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

من جدای نظرت و صحبتای بقیه یه چیزی بگم؟

عزیزم شما سنت کمه حق میدم بخوای تحت تاثیر حرفای بقیه باشی ولی واقعا این روند و ادامه نده

من قدم ۱۵۶ هست و همسرم ۱۸۶ یعنی ۳۰ سانت اختلاف قد که خودم اصللااا مشکلی باهاش ندارم

جدا از اون ۱۵ سال هم اختلاف سن داریم

و شوهرم ۶۰ درصد سوخته بوده سال ۸۶ و الان آثار سوختگی روی دستش و ران پاش و گردنش داره

خیییلیا با اخلاق همسرم هم مخالفن 

اینا رو گفتم ک بگم درمورد همممه چی از همممه حرف شنیدم ولی گوش ندادم چرا چون همسرم و همینجوری دوسش دارم و پاش موندم

مهم دلته

اگر واااقعا دوسش داشتی نباید اینقدر تحت تاثیر قرار بگیری عزیزم

امیدوارم رابطت درست شه اگر نشد برات تجربه میشه

یه پیجی بود تو اینستا ، عکس کاربرای اینجا رو میذاشت ، فقط یه سر باید به اون پیج میزدی که بفهمی از چه کسایی با چه قیافه هایی نظر میخوای

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

از حرفهای نی نی سایتی ها که معلوم نیست چه کسی پشت گوشی هست برداشت کردی که جدا بشی؟؟؟!!!!

نمیدونم واقعا چی بگم، ولی شما با این شخصیت قطعا توی زندگی شکست میخوری و هیییچ وقت زندگیت خوشحالت نمیکنه