2777
2789
عنوان

غرفه دار تا دلش خواست بد و بیراه گفت تو این یه هفته من نتونستم ج بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 39 پست
پول تو باسلام مونده ب غرفه دار ندادن منتها کاریم نمیکنن ب نفعشونه پول تو حسابشون باشه دیگ پیگیری نمی ...

ای بابا چه بد... چقد بی انصافن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

تو این چندسالی که از باسلام خرید میکنم تاحالا دو بار به مشکل خوردم اولی وسیله برقی بود خراب بود دومی لباس بود غرفه دار ارسال نمی‌کرد هردو دفعه پشتیبانی برام پیگیری کرده حتی خودشونم باهام تماس گرفتن و مشکلم حل شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی حوصله فتاوشکایت نداشتم گفت بایددقت میکردی پایین پست گفتیم مرجوع نداریم گفتم آخه لعنتی تواشتباه ...

ثبت رضابت کردین تو خود باسلام ک پولو بهش دادن؟

من ثبت مشکل کردم ک باهاش تسویه نشه ابنم میگ مرجوع نمیکنم ولی پولم بهش ندادن فعلا منم رضایت نمیدم تا جایی ک بشه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

تو قسمت تنظیمات برو و تیکت بفرست مشکلت رو بگو، خودشون برات پیگیری میکنن

صد تا تیکت دادم یه هفته بیشتره تنها جوابی ک میگیرم هر بار ۴۸ ساعت منتظر بمونین ایندفعه نوشتم چنددتا ۴۸ ساعت منتظر بمونم دقیقا

خدایی دیجی کالا کارش بهتره

واقعا دیجی مرجوع بزنی فرداش میاد در خونه تحویل میگیره میبره 

اعتبار داذه پشتیبانی قوی داره ولی باسلام افتضاح بود 

تو این چندسالی که از باسلام خرید میکنم تاحالا دو بار به مشکل خوردم اولی وسیله برقی بود خراب بود دومی ...

دقیقا ، منم کاملا از پشتیبانیشون راضی هستم ، حتی یه بار سوپ خوری خریده بودم ، درش رو ارسال نکردن ، خودم بیخیال شدم و رضایت زدم ، اما بعدش مادرم گفت که چرا بدون در قبول کردی و پشیمونم کرد، دیدم هنوز هفت رو نگذشته ، دوباره رفتم ثبت مشکل کردم.به غرفه دار یکی دو روز وقت دادن مشکل رو حل کنه،  از پشتیبانی باهام تماس گرفتن و پیگیری میکردن، نهایتا بعد سه چهار روز درش به دستم رسید

تو این چندسالی که از باسلام خرید میکنم تاحالا دو بار به مشکل خوردم اولی وسیله برقی بود خراب بود دومی ...

ببین نمیدونم غرفه دار وشت صحنه شاید داره کاری میکنه کار عقب بیفته گیر عوضی ترین غرفت دار باسلام افتادم فکر کنم 

نیمزاره کار پیش بره 

ولی خب تعجبم از اینه ک این سایت نباید جلوشو بگیره و قانونی براش باشه 

من حتی خواهرم ی غرفه دار فحاشی کرد گزارش زد بستن براش غرفه اشو ولی الان هرچی عکس فحاشی اینو میزارم کاری نمیکنن

دقیقا ، منم کاملا از پشتیبانیشون راضی هستم ، حتی یه بار سوپ خوری خریده بودم ، درش رو ارسال نکردن ، خ ...

غرفه دارتونم ادم بوده اینجا الان ب من گفتن ادرس بگیر پس بفرست به جا ادرس ب من فحش میده 

ولی خب از پشتیبانی انتظار دارم خودش حل کنه مشکلو یا در مقابل توهیناش ی کاری بکنه

من همه ی خریدارم از باسلام هست به وسیله سفارش دادم نرسید به دستم همون روزای اول سریع رفتم پشتیبانی و پشتیبانی پیگیری کرد و با غرفه دار حرف زد تهشم غرفه دار سفارشمو لفگغو کرد و پولم رفت تو کیف پول باسلام اتفاقا خیلی هم پیگیری کردن

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

ثبت مشکل انجام دادی؟؟ تو قسمتی که نوشته به دستم رسید و راضی بودم و…

اره الان از ۲۹ ابان ساعت ۳ عصر ک ثبت مشکل زدم تا امروز هیچ پیگیری نشده

من همه ی خریدارم از باسلام هست به وسیله سفارش دادم نرسید به دستم همون روزای اول سریع رفتم پشتیبانی و ...

شانسه غرفه دارم باید موافقت کنه این وسط طرفت عوضی باشه نمیزاره مار پیش بره غرفه داری ک خرید کردم ازش تا خالا ندیدم مثلش مریضه فکر کنم