2777
2789
عنوان

غرفه دار تا دلش خواست بد و بیراه گفت تو این یه هفته من نتونستم ج بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 39 پست
غرفه دارتونم ادم بوده اینجا الان ب من گفتن ادرس بگیر پس بفرست به جا ادرس ب من فحش میده ولی خب از پشت ...

اره خب ، دیگه حواست باشه از غرفه های برتر یا اونایی که رضایت بیشتر دارن خرید انجام بدی

شاید به کم زمان ببره، اما مشکلت حل میشه نهایتا پولت رو برمیگردونن

امیدوارم حل بشه خیلی حرص خوردم  هی میگم بده برا بچه اروم باشم هی پیاماش میاد کفری میشم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین نمیدونم غرفه دار وشت صحنه شاید داره کاری میکنه کار عقب بیفته گیر عوضی ترین غرفت دار باسلام افتا ...

ببین تیکت فایده نداره من یادمه دفعه اول یه شماره از گوگل پیدا کردم تماس گرفتم مشکلم رو توضیح دادم یعد اون برام پیگیری کردن تا مشکلم حل شد شمام زنگ بزن باهاشون صحبت کن 

هیچی حوصله فتاوشکایت نداشتم گفت بایددقت میکردی پایین پست گفتیم مرجوع نداریم گفتم آخه لعنتی تواشتباه ...

برای همیناس

که حاضرم دوبرابر پول بدم و آنلاین خرید نکنم

یه سری تو کرونا یه کت خریدم

وقتی به دستم رسید شوکه شدم خیلی بی ریخت بود 

برای همیناسکه حاضرم دوبرابر پول بدم و آنلاین خرید نکنمیه سری تو کرونا یه کت خریدموقتی به دستم رسید ش ...

من به طرف گفتم شکایت میکنم برداشت پیامای منواستوری کرد

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
ببین تیکت فایده نداره من یادمه دفعه اول یه شماره از گوگل پیدا کردم تماس گرفتم مشکلم رو توضیح دادم یع ...

منظرم ساعت ۹ بشه ساعت کاریشون از ۹ 

البته زنگ زدم تا الانم فایده خاصی نداشته فقط گفتن مرجوع تایید شده 

ولی کمک نکردن مرجوع کنم  حالا زنگ بزنم ببینم چی میشه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

اتفاقا همینه درستت، شما باید حواستون باشه تا قبل از زمان تحویل که مشخص کرده اگه به دستتون نرسید سریع ...

من یه بازشکلات خوری چینی سفارش دادم دیدم خبری نیست زمان تایین شده هم داره تموم میشه جالبه فروشنده هم تایید نکرده بود فرستاده بودلغو سفارش زدم نگو تو راه بوده بعدیکی، دوروز رسید فروشنده چندین روز پیگیر بود