2777
2789
عنوان

همکارم دوتا بچه داره همیشه خدا خسته اس

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 26 پست

اینقدر از این جمله بدم میاد چطور مادرهای ما چنتا شکم میزاییدن سرکار میرفتن فلان میکردن نون میپختن و... چیزی که مادرشوهرها برای خرابتر کردن حال عروسا میگن که پاشن

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون موقع خانواده ها بیشتر کنار هم بودن کمکی داشت ‌و این که بچه ها خیلی مستقل تر و همراه تر و صبور تر ...

من اون زمان که شاغل بودم عصرها خسته می رفتم خونه ام بعد می دیدم خانواده شوهر تو خونه ام نشستن منتظر هستن من از سر کار بیام و براشون شام درست کنم!   همین قدر یه عده بی درک و فهم هستن.

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

منم دوتا بچه کوچیک دارم پوکیدم بخدا توان هیچی ندارم خونه دارم هستم وای ب حال اون بنده خدا

واینکه بقول دوستمون توان نداره دوستم دوتا داره اونم هم سن بچه های منن ولی خیلی سرحاله

ارره بودم اونجا بعضیام دوراز جون عقده گشایی میکنن اینجور تاپیکا

اره من خودم تصمیم گرفتم به کار فکر نکنم و رو بچه هام تمرکز کنم چون واقعا نظم خونه بهم بریزه کلافه و عصبی میشم نمیتونم دیگه کاری کنم اوایل خیلی ناراحت بودم شاغل نیستم الان دیگه ن واقعا نمیتونم 

اینقدر از این جمله بدم میاد چطور مادرهای ما چنتا شکم میزاییدن سرکار میرفتن فلان میکردن نون میپختن و. ...

دقیقا.  چقدر این حرف خانواده شوهر تو سر من می زدن که چطوری زن های قدیمی 8 تا شکم می زاییدن و همه کار می کردن! فقط باعث می شد من حس بد به خودم بگیرم!

بعد خواهرشوهرم که بچه اش به دنیا امد هنوز بعد چند سال مادرشوهرم می ره خونش کارهاش کمکش می کنه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اره من خودم تصمیم گرفتم به کار فکر نکنم و رو بچه هام تمرکز کنم چون واقعا نظم خونه بهم بریزه کلافه و ...

من الاان درسم تموم شذه دوسدارم یه شغلی برای خودم داشته باشم ولی اصلن نمیتونم پسرمو تنها بذارم دلم نمیاد