2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انرژی ادم ها با هم فرق داره 

بعد بعضی ها شوهرشون کمک و همراه هست. بچه ها خوش قلق هستن خانواده حکایتگر دارن بعضی ها هم هیچ کدوم ندارن

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

چون شما تو خونه ایشون رو می‌دیدی...‌‌قطعا همکارتون تو خونه اش پر انرژی هست که وقتی میاد سرکار خسته است

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍

اون موقع خانواده ها بیشتر کنار هم بودن کمکی داشت ‌و این که بچه ها خیلی مستقل تر و همراه تر و صبور تر بودن . حالا خانم شاغل شغل رو که داره هیچی تازه باید بره خونه توقعات بچه و حتی شوهرشو سر و سامون بده 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

دلم براش کباب شده ، سخته بخدا

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

همه که مثال هم نیستند عزیزم 

یکی جسمش ضعیف هست روحش هم خسته میشه 

یکی روحش خسته هست جسمش هم ضعیف میشه 

من پنج بیدار شدم ناهار پختم دوش گرفتم آماده شدم بچه هام آماده شدند رفتند مدرسه 

الان هم خودم می‌خوام برم سرکار 

خسته هم نیستم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بستگی به توان بدنی ادما داره.. مشخصه اگر زنی دوتا بچه داشته باشه و کارای خونه هم باشه توان سر کار هم سخت میشه. واسه همین خودم کار رو بوسیدم کذاشتم کنار چون توان بدنی و حوصله خودمو میشناختم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻