2777
2789
عنوان

خانما میشه در حق بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 96 پست
حتی کلیشه رو نقشه مغزی میگه داره یا نهاضطراب و استرس وسواس نقص توجه و تمرکز بیش فعالی سرعت مغز و.... ...

چه جالب 

بچم اضطراب زیاد داره اونم خودم بهش وارد کردن با داد و هواری که داشتم

گر تو برانی به که روی آورم                                            اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری سلام الله علیه             

برام مهم نیست کدوم شهرباشه هرجاباشه میرم عزیزم فقط مطمین باشم کار پزشک خوبه ،جاهایی رفتم اصلا نقشه م ...

عزیزم نقشه مغزی مهارت خاصی نمیخواد شما یه تحقیق کن از این کلینیک های روان شناسی پیدا کن و برو فقط پیش روانپزشک و رپانشناس اطفال برو 

من هنوز با اینکه دارو درمانی میکنم دکتری که ازش کاملا راضی باشم پیدا نکردم همچنان آزمون و خطا دارم

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارررره حتما. بیا یه سری چیزا رو تغییر بده براش. فضای خونه رو شاد کن براش. بچه رو خوشحال کن. یه ترفند ...

خدا عاقبت تون رو ختم بخیر کنه 

ممنونم از اینکه برام این حرفا رو وقت گذاشتید و نوشتید

گر تو برانی به که روی آورم                                            اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری سلام الله علیه             

عزیزم نقشه مغزی مهارت خاصی نمیخواد شما یه تحقیق کن از این کلینیک های روان شناسی پیدا کن و برو فقط پی ...

درسته ،ممنون عزیزم وقت گذاشتین 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

چه جالب بچم اضطراب زیاد داره اونم خودم بهش وارد کردن با داد و هواری که داشتم

خیلی بده خود اضطراب توجه رو میاره پایین 

اجتماع رو دوست داره؟ هیجان داره برای بازی با بچه ها؟

خیلی بده خود اضطراب توجه رو میاره پایین اجتماع رو دوست داره؟ هیجان داره برای بازی با بچه ها؟

بله عاشق بیرون رفتنه همش میگه بریم فروشگاه، کتابخونه 

خودش جلو نمیره اما بچه‌ای که میاد سمتش باهاش فقط بدو بازی می‌کنه 

خیلی بده خود اضطراب توجه رو میاره پایین اجتماع رو دوست داره؟ هیجان داره برای بازی با بچه ها؟

خانمی شما که تجربه دارید اگه الان به عقب برمی‌گشتید چه کاری رو زودتر انجام میداید؟ 

عزیزم نقشه مغزی مهارت خاصی نمیخواد شما یه تحقیق کن از این کلینیک های روان شناسی پیدا کن و برو فقط پی ...

این eeg گرفتن ازش، مهارت بالا هم می خواد تحلیلش. بچه های هوش مصنوعی با تحلیل سیگنال تحلیلش می کنن. انقدر تخصصیه بهش میگن طرف سیگنال زن هست. 

یکی دیگه هست fmri، که اون با تست همراهه و متاسفانه هنوز خیلی گرونه. اگر زیاد بشه، این جور بیماری ها راحت تر تشخیص داده میشن.

بله عاشق بیرون رفتنه همش میگه بریم فروشگاه، کتابخونه خودش جلو نمیره اما بچه‌ای که میاد سمتش باهاش فق ...

اوتیسم نداره احتمالا

بیش فعالی همراه نقص توجه و تمرکز داره

این eeg گرفتن ازش، مهارت بالا هم می خواد تحلیلش. بچه های هوش مصنوعی با تحلیل سیگنال تحلیلش می کنن. ا ...

بله میدونم ولی تقریبا همه در یه سطح هستن خیلی بین کلینیک ها من تفاوتی ندیدم شما جای خوبی میشناسی معرفی کن به این خانم

ممنون عزیزم. خواهش می‌کنم😘 حسین کوچولو رو هم از طرف من ماچش کنید.

مهربونی فقط لازم نیست حضوری باشه مجازی هم میشه 

معلومه که قلب مهربونی دارید

خانمی شما که تجربه دارید اگه الان به عقب برمی‌گشتید چه کاری رو زودتر انجام میداید؟

تلویزیون و گوشی صفر در عوض بچه رو مدام بیرون میبردم کلاس های بازی در مانی کلاس های گروهی اصلا بچه رو از اجتماع جدا نمیکردم کلاس های ورزشی مثل فوتبال که تخلیه کامل انرژی بشه مطلقا هله هوله نمیدادم کاکائو صد در صد ممنوع سس ممنوع اگر اختلالات حسی داره اول اونو درمان میکردم گفتاری میبرم که روی زبان و فک بچه ورزش انجام بده و.....

این eeg گرفتن ازش، مهارت بالا هم می خواد تحلیلش. بچه های هوش مصنوعی با تحلیل سیگنال تحلیلش می کنن. ا ...

عزیزم شما مرکز معتبر وپزشک خوب سراغ دارین ؟میشه معرفی کنین کجای ایران مهم نیست 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍