2777
2789
عنوان

خانما میشه در حق بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 96 پست
حتما بدین بانقشه مغزی که مشکل معلوم میشه بعدش دارو درمانی کنید پسر منم حسینه هنوز کامل حرف نمیزنه کل ...

کدوم پزشک رو توصیه میکنین برای نقشه مغزی؟

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بدین بانقشه مغزی که مشکل معلوم میشه بعدش دارو درمانی کنید پسر منم حسینه هنوز کامل حرف نمیزنه کل ...

نمی‌دونم چرا دکتر براش انجام نداد 

ان شاء الله صاحب اسمشون دستشون رو بگیره نور سبز آقا اباعبدالله الحسین علیه السلام به وجودشون بتابه

گر تو برانی به که روی آورم                                            اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری سلام الله علیه             

کدوم پزشک رو توصیه میکنین برای نقشه مغزی؟

من نمیدونم کدوم شهرین یه مرکز معتبر رولن درمانی کپدک پیدا کنید پیش روانپزشک مه برین خودشون در قدم اول پیشنهاد میدن نگفتن خودتون درخواست بدین

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

[QUOTE=399692444]اون هم گفت اوتیسم؟[/QUOTE

چندتا سوال در مورد کلیشه پرسید بهش گفتم قبلاً داشته اما الان همشون برطرف شده گفت پس خفیفه

گر تو برانی به که روی آورم                                            اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری سلام الله علیه             

نمی‌دونم چرا دکتر براش انجام نداد ان شاء الله صاحب اسمشون دستشون رو بگیره نور سبز آقا اباعبدالله الح ...

من که داغونم 

شما برامون دعا کن 

من که داغونم شما برامون دعا کن

حتما عزیزم براش حمد خوندم

من نمیدونم کدوم شهرین یه مرکز معتبر رولن درمانی کپدک پیدا کنید پیش روانپزشک مه برین خودشون در قدم او ...

برام مهم نیست کدوم شهرباشه هرجاباشه میرم عزیزم فقط مطمین باشم کار پزشک خوبه ،جاهایی رفتم اصلا نقشه مغزی نگرفتن 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

الهی به حق امام حسین علیه السلام خیلی خیلی زود خوب بشه پسر گلت.

خواهرزاده منم دیر حرف اومد. الان کلاس اول میره هنوز هم بعضی حروف رو اشتباه تلفظ میکنه ولی درسش خیلی خوبه.

اصلا نگران نباش.  به امید خدا سال بعد میره مدرسه و همه چی عالی میشه آجی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

شاید مدرسه رفت درست شد 

منم دخترم خوب صحبت نمیکرد اصلا کسی‌ متوجه نمیشد 

رفت پیش دبستانی یه کم بهتر شد اما الان که ۸ سالشه خیلی بهتر شده حتی پیش دبستانی هم بود مربی میگفت من متوجه نمیشم چی میگه 

انشالله که پسرتون خوب میشه و میاد روزی که براتون شیرین زبونی کنه🤩

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

[QUOTE=399692444]اون هم گفت اوتیسم؟[/QUOTEچندتا سوال در مورد کلیشه پرسید بهش گفتم قبلاً داشته اما ال ...

خب دیگه پس نگران نباش. 

ممکنه علائم با عدم تمرکز هم قاطی بشن. 

اوتیسم خفیف هم باشه انقدر جای نگرانی نداره عزیزم. ان شاالله با تمرین بیشتر و کار درمانی مشکلی براش پیش نمیاد

الهی به حق امام حسین علیه السلام خیلی خیلی زود خوب بشه پسر گلت.خواهرزاده منم دیر حرف اومد. الان کلاس ...

ممنونم خدا نگهدار بچه‌ها تون باشه عاقبت بخیریشون رو ببینی

خب دیگه پس نگران نباش. ممکنه علائم با عدم تمرکز هم قاطی بشن. اوتیسم خفیف هم باشه انقدر جای نگرانی ند ...

سپاس از وقتی که گذاشتید 

[QUOTE=399692444]اون هم گفت اوتیسم؟[/QUOTEچندتا سوال در مورد کلیشه پرسید بهش گفتم قبلاً داشته اما ال ...

حتی کلیشه رو نقشه مغزی میگه داره یا نه

اضطراب و استرس وسواس نقص توجه و تمرکز بیش فعالی سرعت مغز و...... هر کدوم از اینا مشخص میشه اینا رو نوار مغز نشون نمیده وقتی متوجه شدی کدوم یک از اینها رو داره یعی میکنه هر کدوم رو حالا چه با دارو چه با مهارتهای دیگه به حدافل برسونی

فدات بشم این هفته کمتر جلز و ولز میکنم سعی میکنم بیشتر بخندنمش دیشب توی یه مغازه بودیم یه بچه همسن خ ...

ارررره حتما. بیا یه سری چیزا رو تغییر بده براش. 

فضای خونه رو شاد کن براش. بچه رو خوشحال کن. یه ترفند هم هست وقتی که میدونی پیشت نیست ولی میتونه بشنوه با باباش از خوبی های حسین بگید. مثلا با هم شروع کنید بگید حسین خیلی قویه. حسین فلان روز فلان کار خوب رو کرد. حرفایی بزنید که پسرها دوست دارن. باباش بگه بهتره چون کلا بچه ها بیشتر کیف میکنن باباشون ازشون تعریف کنه. 

یه مدت ازش ایراد نگیرید.

برای سوال هایی شبیه به اون بچه ای که توی مغازه پرسیده یسری جواب اماده کن. به هوش مصنوعی بگو مشکل رو و بگو که بزرگتر ها و بچه ها از این سبک سوالا دارن، بگو چی جواب بدم.. حتما کمکت میکنه. بپرس چی بگم به بچم که راحت تر این مسیر رو طی کنه. شاید جمله ی خوب داشته باشه برات. یادمه مادر مدیرعامل شرکت فیروز حرفای خوبی به بچه ش زده بود که ایشون الان صاحب شرکتن. سرچ کن گوش کن حرفاش رو. 

ماشین هاش یا عروسکاش رو بذار جلوت و شروع کن به جای اون ها حرف زدن و بازی کردن. مثلا یه ماشین بگه سلام اون یکی بکه بَببببببه علیک سلام بعد اون یکی یه چیز دیگه بگه.. همین جوری مکالمه کن. ترقیبش کن بیاد پیشت و اونم کمکت کنه. کمک کن هر بار یه کلمه ی جدید به جملاتش اضافه کنه.

حوصله کن خواهر 😘 ببخشید خیلی نوشتم.