2777
2789
عنوان

بلاخره بابام زنه روکنسل کردعذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 18 پست
عزیزجان میدونم خیلی سختته ولی مرداهمینن تازه بعضیاهنوزچهلم نشده زن میگیرننیازغریضی شون هست اصلابدون ...

اره بابامم حق زندگی داره

اما یه اخلاق بدی که داره هر چیزی میگیم مثلا خانمه یکم اخلاق تندی داشت یا حرف بدی زد  

سریع میره به گوشی اون خانم میرسونه 

الان امشبم اون خانمه روبالک کردم هردوهم از هم خداحافظی کردن

مقصر اصلی جداییشون هم از نظر خانمه من بودم

اما بابام کسی روپیدا نکنه دوباره میره سمت این خانمه

و الان طرف چشم دیدن منو نداره

اره بابامم حق زندگی دارهاما یه اخلاق بدی که داره هر چیزی میگیم مثلا خانمه یکم اخلاق تندی داشت یا حرف ...

به خانومه دیگه کارنداشته باش باخواهرت برای باباتون دنبال زن بگردین خیلی بهتره

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نوزده سالم بود مادرم فوت شدامروز که چهل سالمه میگم خدا رو شکر پدرم ازدواج کرد حتی میگم کاش موضوع ...

خدامادرتونو رحمت کنه

چون زیاد راضی نیستم باهرکسی حرف میزنم یا آشنا میشم منتظرم یه عیبی از خودش بروز بده که بگم نه

دست خودم نیس انگار ناخودآگاه حس نفرت به طرف میگیرم و بابامو منصرف میکنم

چند موردی خوب بودن هی به خودم میگفتم بابات گناه داره بذار زندگی خودشو کنه چن وقت دیگ تو دانشگاه میری تنها میمونه

اما باز یه فتنه ای درست کردم ازدواج نکنه

البته این مورد واقعا خیلی مشکل داشت از قصد بابامو منصرف نکردم

خدامادرتونو رحمت کنهچون زیاد راضی نیستم باهرکسی حرف میزنم یا آشنا میشم منتظرم یه عیبی از خودش بروز ب ...

همچنین مادر شما رو 

عزیزم یک آدم حسابی پیدا کن 

کاری نکن پدرت خسته بشه و  خودسر تصمیم بگیره. (اشتباهی که من کردم) 

چون چالش های بعدش سخت تره 

تو مجردی اذیت میشی ، بعد هم داستان خواهی داشت 

بهتره خانومه مشکل داشته باشه و بچه‌دار نشه ، چون دیدن بچه جدید خیلی سخته 

مهربون باشه 

فاصله سنی منطقی با شما داشته باشه که نخواد باهات رقابت کنه 

خلاصه که خودت همراهی کنی احتمالا تصمیم بهتری بگیره