2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 60 پست
کسی کسیو دوس داشته باشه غرور نداره براش،وگرنه علاقش فیکه الکی خودتو گول نزن دختر جون

اینم حرفیه ، چه طور باور کنم این هم سال بازیچه بودم و دوستم نداشته ، مگه میشه یه شب علاقه ات به یه نفر بشه تنفر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه اسی یه سوال دارم

ممنون میشم هر کی این کامنتو میبینه نظرشو بگه

یه پسره اشنا هست از وقتی که بهش گفتم چیکار کردم کجا ها رفتم (مثلا فلان کافه یا فلان جا)و اینا

ازون روز به بعد عکسایی استوری یا پروف از خودش میزاره که مثلا فلان جا رفته و ..(مثلا یه جایی مثله همونجایی که من رفتم

و از طرفی من پز نمیدادم،فقط همینجوری داشتیم حرف میزدیم تو حرفام بود

خلاصه که احساس میکنم خیلی تقلید میکنه

به نظرتون حسوده؟ تا حالا دیدین که پسر به دختر حسودی کنه

ممنونم عزیزم ،بخاطر بچه بازیامون خیلی الکی لگد زدیم به یه رابطه‌ی 4 ساله،که تو اون چهار سال نفسامون ...

ما هم همینطور شد ولی الان اون دیگه منو نمیخواد چندین بارم گفتم ولی اون دیگه دوستم نداره😭😭😭

سره بچه بازی عشقمونو از دست دادیم😭

ببین شاید بشه امتحان کرد که حداقل حسرتش به دلت نمونه و زندگیت یه عمر تبدیل به ای کاش.....نشه

امتحان کردنش تاوان سنگینی ممکن داشته باشه، من الان باکره هستم و بچه ندارم ، من الان توی طلاقم خانوادم حامیم بودن و پشتم بودم اگر برگردم ممکنه حمایتشون رو از دست بدم و قلب و روح اون ها رو هم بشکنم و....

به نظر شما که تجربه داشتی این ارزشش رو داره?

ممنونم عزیزم ،بخاطر بچه بازیامون خیلی الکی لگد زدیم به یه رابطه‌ی 4 ساله،که تو اون چهار سال نفسامون ...

الانم نمیدونم چیکار کنم واقعا دلم میخواد حتی اگه شده برا چند ماه داشته باشمش😭

اما اون دیگه حاضر نیس

وای خیلی سخته ، منم رابطه شش سالم سر بچه بازی الکی الکی به فنا رفت ، الان یه بار میگه دوست نداشتم یه بار میگه باورم نمیشه ندارمت دیگه یه بار میگه نمیدونم دوست داشتم یا نه ، کلا تعادلش رو از دست داده😥

ما هم همینطور شد ولی الان اون دیگه منو نمیخواد چندین بارم گفتم ولی اون دیگه دوستم نداره😭😭😭سره بچه ...

نمی‌دونم چی بگم عزیزم انشاالله هرچی که خیره اتفاق بیوفته وقتی میگی توم تلاشتو کردی و .......پس دیگه باید کنار بیای یا اینکه بسپاری به دست زمان شاید کمک کنه خودش بیاد سمتت

ما هم همینطور شد ولی الان اون دیگه منو نمیخواد چندین بارم گفتم ولی اون دیگه دوستم نداره😭😭😭سره بچه ...

چرا مردا اینجورین ، مگه میشه شب بخوابن صبح پا بشن و فارغ از عشق باشن

امتحان کردنش تاوان سنگینی ممکن داشته باشه، من الان باکره هستم و بچه ندارم ، من الان توی طلاقم خانواد ...

ببین عزیزم اینجوری که تو داری میگی دیگه ادامه نده چون به صلاحته ،بعدا میفهمی ،پس زندگی خودتو به تردید ننداز بده دست زمان خدا خودش همه چیو درست میکنه خودتم کوچیکه نکن

الانم نمیدونم چیکار کنم واقعا دلم میخواد حتی اگه شده برا چند ماه داشته باشمش😭اما اون دیگه حاضر نیس

وقتی اون نمی‌خواد توم دیگه پاتو پس بکش عزیزم اینجوری فقط خودتو خورد می‌کنی که بعدا امکان پشیمانی خیلی زیاده دیگه ادامه نده و بده به دست زمان بگذره همه چی درست میشه 

شما نمیدونین من چیکار کنم؟

من وقتی دیگه کامل قطع امید کردم و بهش التماس نکردم و طلاق گرفتم به خودش اومد بهم پیام داد و خواست برگرده اما همچنان توی موضع قدرت بود ، من التماس رو امتحان کردم فایده نداره ،صبر کن تا خودش به خودش بیاد ، مال من گفته برگرد اما. ...😓😥

وای خیلی سخته ، منم رابطه شش سالم سر بچه بازی الکی الکی به فنا رفت ، الان یه بار میگه دوست نداشتم یه ...

ای بابا تو چه بلاتکلیفی گیر کردین شمام 🥺😔خیلی بده ،یه مدت از هم دور باشید ببینید چه تصمیمی به نفعتونه خونم انجام بدید 

نمی‌دونم چی بگم عزیزم انشاالله هرچی که خیره اتفاق بیوفته وقتی میگی توم تلاشتو کردی و .......پس دیگه ...

مشاور هایی که رفتیم گفتن ذهنش بیمار و روی رفتارش کنترل نداره همین ترسم رو بیشتر میکنه چون بی دلیل رفت دادخواست طلاق داد و خودش هم اقرار کرد چندین بار ، الانم که میگه برگرد به جای من اون شرط گذاشته که مهریه بهم نمیده ، دور خانوادم رو خط قرمز بکشم ، اعصابش ضعیفه و در برابر ناراحتی هاش حق اعتراض ندارم و . ....

اما من نمیدونم دلم برای چی باید واسه این آدم تنگ بشه