2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده

409 بازدید | 60 پست

خیلی میترسم ، میترسم روزی بیاد و دیگه صد در صد نتونم داشته باشمش ، میدونم برگشتنم برابر با تحقیر شدنم ، میدونم برگشتنم اشتباه ، خدایا چرا اینجوری شد، چرا انقدر دلم براش تنگ شده ، یه چیزی بگید آروم بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب این فکر کن ک اون دلش برات تنگ نشده اگه میشد حداقل یه قهوه دعوتت میکرد

اون خیلی مغرور ، میدونم حال اون از من بدتر ، اخرین باری که دیدمش خیلی دلم براش سوخت خیلی داغون تر شده بود 

اون خیلی مغرور ، میدونم حال اون از من بدتر ، اخرین باری که دیدمش خیلی دلم براش سوخت خیلی داغون تر شد ...

کسی کسیو دوس داشته باشه غرور نداره براش،وگرنه علاقش فیکه الکی خودتو گول نزن دختر جون

اون خیلی مغرور ، میدونم حال اون از من بدتر ، اخرین باری که دیدمش خیلی دلم براش سوخت خیلی داغون تر شد ...

پس برگرد بهش من این کارو نکردم و الان بعد از هشت سال زندگی متاهلی و بچه اصلأ نتونستم فراموش کنم حتی ذره ای از ذهنم نمیره بیرون و هر شبم در از حسرت و افسوسِ

طبیعیه ولی از من می‌شنوی تحمل کن ولی غرورتو له نکن این دلتنگی تموم میشه فقط صبور باش

یه بار غرورم و گذاشتم زیر پام و له شدم و تا فکر به خودکشی رفتم چون بیمار و روی رفتارش کوچک ترین کنترلی نداره ، میدونم برگشتنم یعنی تکرار حال خراب دوبارم اما نمیدونم چرا نمیتونم دل بکنم😥حس میکنم دیوونه شدم

پس برگرد بهش من این کارو نکردم و الان بعد از هشت سال زندگی متاهلی و بچه اصلأ نتونستم فراموش کنم حتی ...

"

واقعا متاسفم ، میتونم بدونم دلیل جداییتون چی بود ?

الان از زندگیتون راضی هستید?

پس برگرد بهش من این کارو نکردم و الان بعد از هشت سال زندگی متاهلی و بچه اصلأ نتونستم فراموش کنم حتی ...

منم از این میترسم ، یه جوری آچمز شدم که برگشتن و برنگشتنم اشتباه کاش بمیرم راحت شم

بهتر از اون در راهه یه عشق دوطرفه در اینده،جوری که خودت چند سال دیگه متوجه میشی

چی بگم من تصوارتم از تعهد یه چیز دیگه بود که این آقا همه رو بهم ریخت من دیگه در حال حاضر به خودمم اعتماد ندارم

"واقعا متاسفم ، میتونم بدونم دلیل جداییتون چی بود ?الان از زندگیتون راضی هستید?

ممنونم عزیزم ،بخاطر بچه بازیامون خیلی الکی لگد زدیم به یه رابطه‌ی 4 ساله،که تو اون چهار سال نفسامون وصل هم بود ،