2777
2789
عنوان

کسی بچتونو دعواکنه واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 18734 بازدید | 366 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوابشونو بدهاز بچه هات دفاع نکردی تا این حد پیش رفتن من همون اول کسی چیزی میگهبهشون  میگم بچه س اینم میخواد بازی کنه بعد به دخترم میگم مامان یکم یواش تر! نمیگم بازی نکن اونام باید حد نگه دارن من بودم وقتی نیگفت در و قفل میکنم منم میگفتم نه مامان کسی جرات نداره من اینجام نمیذارم کسی اذیتت کنه تمام

با اجازه استارتر

همون اول ۱ تومن وام بدون ضامن و چک و ... میشه گرفت

قرعه کشی دارن 

و اینکه افتتاح حساب و صدور کارت فیزیکیش و پستش هم رایگانه

معتبر هم هست چون با شرکت های معروف و معتبری مثل اسنپ و دیجی کالا قرارداد دارن و دیجی کالا کلی تبلیغشو میکنه اگر با این کارت از دیجی کالا خرید کنید جایزه داره

و اینکه کد دعوت منو بزنید🥹❤️

BFLQYI

اگه لینک براتون ابی نشد تو خود گوگل مایکت و بازار هم‌ میتونید سرچش بزنید

به خاطر رفتار خواهرشوهرت کاااملا حق داری

بکشونش یه جا و بگو بخاطر تهدیدت، بچم شب ادراری گرفته و دیگه تکرار نکن، بگو هممون ناراحتیم اما با این حرکات خلق همه میاد پایین

اما در رابطه با پدرشوهرت

کلافگی و حس حرص داری، حق داری سخته واقعا تحمل این شرایط، میگی پدرشوهرتم مرد خوبی بوده

این موقع ها برا اینکه راحت تر تحمل کنی، با خودت بگو خدایی نکرده اگر پدر خودم بود، و اصلا تهران جا نداشتن، و این بیماری رو گرفته بود، وحتی اگر رفتار پدرت با شوهرت خوب نبوده باشه، چه توقعی داری از شوهرت؟؟؟

اگر پشتتو خالی کنه، ازش متنفر نمیشی؟

توی خوشی و راحتی که همه خوبن با هم، همه زن و شوهرا گل و بلبلن

موقع سختی باید ذات خودتو نشون بدی

پس صبوری کن،تحمل کن، خانومی کن، برنامه براب خودتو بچه هات بچین که یه مقدار از این فضا دور بشی

به حرف کسایی ام که اومدن اینجا و با فوش و دری وری، شخصیت و تربیت خودشون و خانوادشون رو نشون دادن توجه نکن

تاب اوریت رو ببر بالا، این هم یک دوره از زندگی و سرنوشت شماست

خدا بهت تاب و توان و قوت بده 

حالا اون بنده خدایی که مریضه و نگه داشتید اجرتون با خدا ،ولی حداقل هفته ای چندبار ایشون هم بره خونه دختراش که شماهم زیاد بهتون فشار وارد نشه،،،چرا در برابر خواهر شوهرت سکوت کردی؟مادر منم عین شما همیشه دربرابر خواهرشوهراش سکوت و سکوت تا اینکه یکبار دیدم نه دیگه اینطوری بی فایده اس دارن رسما سواستفاده میکنن مخصوصا دختر عمه ام آنچنان دهنی از دختر عمم سرویس کردم که هرجا منو میبینه خودش رو خیس میکنه

خیلی خانوم خوبی هستی یه حس خوبی ازت گرفتم ولی خوب کردی به خواهر شوهرت گفتی که بچست دمت گرم از اینهمه صبوریت و خانومیت

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

من جای شما باشم لحظه ای تصمیم نمیگیرم

چون عمه بچتونه و قطعا دوسش داره ده بار خوبی میکنه حالا دوتا داد هم میزنه ، من نظرم اینه موقعیت شوهر و خانوادش و احترام شوهرتونو نگه دارین، مهم نیست قدر بدونه یا نه مهم‌اینه شما ارامش زندگی خودتون و بچتون رو درنظر بگیرین و برای خودتون ارزش قائل باشید حالا چهار ماه تحمل کردید با یک رفتار نامناسب ارتباطتون رو با شوهرتون خراب نکنید، مطمعن باشید اگه مجبور نبودن نمیموندن ، پیش اومده خودشون هم قطعا معذب هستن شاید عنوان نکنن…

اسی تو که این همه تحمل کردی بازم بخاطر خدا تحمل کن

به همسرم خیلی مستقیم نگو چون خدایی‌ نکرده چیزی بشه به پدرش بعدا ولت نمیکنه  میگه یادته اومدن دوروز موندن محل ندادی و فلان 

۴ ماه یادش نمیمونه