2777
2789
عنوان

کسی بچتونو دعواکنه واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 19909 بازدید | 366 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرزاده شوهرم چند ماه پیش با ۱۸ سال سن یه حرفایی به دخترم زد جوری بچه رو ترسوند که بچه بلند بلند گ ...

بچه ات اذیت کرده ؟

بعضیا ‌اذیت وازار بچه خودشون نمیبینن فقط یقه جرررر میدن کسی به بچه شون چیزی نگه 

هرچند بیخود می‌کنه کسی بچه رو بترسونه!ولی خب دعوا حق دارن بعضی بچه ها خیلییییی خرابکار و حرف گوش نکن هستن 

بچه ات اذیت کرده ؟بعضیا ‌اذیت وازار بچه خودشون نمیبینن فقط یقه جرررر میدن کسی به بچه شون چیزی نگه هر ...

نه.یه چیزی میخواست به دیوار بزنه این گفته رو دیوار خونه ما نزن اونم بچه رو اذیت کرده.من صداشو شنیدم دایم سر بچه داد میزد رفتم دیدم بچه گریه میکنه اینم بهش میگه خفه شو.اون دو تا اسکلم وایستادن نگاه میکنن.بعدا بهشون گفتم چرا هیچی نگفتین ،خیلی راحت میگن چی میگفتیم؟!ناراحت میشد

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

بخدا اصلا دلم نمیخاد ناراحتشون کنم میدونم هرکسی خونه خودش راحت‌تره اونا هم مجبورن اینجا موندن ولی بچ ...

عزیزم تقصیر خودته زیاد بهشون رو دادی یکم محکم باش بذار شوهرتم قدر بدونه

باباجونم همیشه دوستت دارم دلتنگتم💔 میشه برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستین

به نظرم اول خط قرمز هات رو مشخص کن حالا بابا بزرگش عیب نداره چون پیر مرد پیرزن ها خودشون بچن و هی غر میزنن .ولی جز اون کسی حق نداره جز خودت به بچت چیزی بگه . به همسرتم با ملایمت و بدن هیچ دعوایی بگو یه جوری صحبت کن که فکر نکنه تو دلت نمیخواد اونجا باشن مثلا بگو بچه ها متوجه نیستن اینا یه چیزی بهشون میگن تو روحیشون تاثیر میزاره . بچه بزرگ کردن کلی سختی و قلق داره و.... خلاصه یه جوری بگو که ناراحت نشه حتی شده با عشوه بگو ....

نه خب من از این روهااا به کسی نمیدم خونه خودمم تهرانه و خانواده همسرم همه شهرستانن الان ۷ ساله خونم ...

عریزم یه سوال یه وقت ناراحت نشی شما میگی ۷ ساله نیومدن یا رو نمیدی خودت چی شهرستان میری نمیری خونشون آخه ما از این مدل داریم که تهرانن کسی و نمیزارن ولی خودشون میان شهرستان هر روز خونه یکی چتر میندازن خانوادگی 

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون و از سرگرفتیم .شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی 

اسی توخیلی خوبی خداخیرت بده خیلی خانمی یکم شرایط اونام درک کن پدرش حالش بده ودکترجوابش کرده درسته نبایدبچه شمارو دعوا کنه ولی بخاطر شرایط باباش حال روحیش خوب نیست بخاطر خدا سکوت کن این روزام میگذره مطمئن باش تا ابد خونه تونیستن اونام دلشون نمیخواد سربارکسی باشن دیگه شرایط پیش اومده

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
خوبش کردی دلم خنک شد بدرک اونا سرسنگین شدن بچه خودت مهم باشه بچه هست

جالبیش اینه بعدا به همسرمم گفت که خانومت نباید به فلانی حرفی میزد بچه غرورش شکست! 

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

جالبیش اینه بعدا به همسرمم گفت که خانومت نباید به فلانی حرفی میزد بچه غرورش شکست!

خودت به شوهرت میگفتی بعدم حتما شوهر باید به حق پشت زن و بچه خودش باشه 

شوهر اگه پشت آدم باشه همه سرشون می‌ره تو لونه خودشون جرات ندارن کاری کنن حرفی بزنن! 

اسی توخیلی خوبی خداخیرت بده خیلی خانمی یکم شرایط اونام درک کن پدرش حالش بده ودکترجوابش کرده درسته نب ...

خانواده شوهر من باشن اینقدر پررو هستن من زایمان کرده بودم ریخته بودن خونم بعدم میگفتن گوه خورده غلط کرده مگه خونه زندگی از اینه!شوهرم عین شلغم نگاه میکرد قطع رابطه کردم با یکسریاشون راحت شدم 

خانواده شوهر من باشن اینقدر پررو هستن من زایمان کرده بودم ریخته بودن خونم بعدم میگفتن گوه خورده غلط ...

شرایط اسی فرق میکنه پدرشوهرش مریضه اونم مریضی که دکتر ج کرده

درحالت عادی کسی بیاد بچه تو دعواکنه باید قطع ارتباطم کرد

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم