2777
2789
عنوان

کسی بچتونو دعواکنه واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 19880 بازدید | 366 پست

خب وقتی زمان درمانش طولانیه باید یه جایی رو اجاره کنن اونجا بمونن تو با بچه کوچیک نمیتونی هم مریض داری کنی هم بچه هاتو نگه داری به شوهرت بگو یه جا رو بگیر برا خانواده ت 

خدایا راضیم به رضای تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالشون بده//هرچی گفتن چیزی نگو//این چند روز هم میگذره بزار ی خاطره خوب بمونه توی ذهنشون///ازت خواهش میکنم تحمل کن و بحرف ی سری ازین جماعت اصلا و ابدا گوش نکن و شرایط زندگیتو خراب نکن

برادرزاده شوهرم چند ماه پیش با ۱۸ سال سن یه حرفایی به دخترم زد جوری بچه رو ترسوند که بچه بلند بلند گریه میکرد .من رسیدم دیدم مادرشوهرم و دخترشم وایستادن اونجا لال فقط نگاه میکنن.حالا بچه من ۵ سالشه‌.باهاش دعوا کردم و گفتم بی خود کرده بچه رو ترسونده و اون جواب داد منم کم نیاوردم.از اون روزم تحویلش نگرفتم.حالا مادرشوهر و خواهرشوهرم برام قیافه گرفتن تو نباید به فلانی حرف میزدی بچه بهش برخورد! اصلا برام مهم نیست

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

اره میدونم بخدا منم خونشون رفتنی بچه هارو نمیبردک ااما اینجا خونه خودمونو مثلا خونه خودمون که چه عرض ...

مدیریت کارها رو دستت بگیر.  هر طور که بلدی.  مثلا تو کار خونه از کسی کمک بگیر و تو اون فاصله خودت با بچه بازی کن ببر بیرون.  از قبل هم بگو که برای اینکه بچه ها قبلا عادت داشتن و آزادی بیشتری داشتن،  الان باید بیشتر وقت بگذارم که هم شما و هم خودشون اذیت نشن.  اگر هم نمیتونی کار خونه رو به کسی بسپاری،  بچه ها رو مثلا یک روز بگذار خونه مادرت و خونه خودتون چند مدل غذا خورشتی مثل قیمه و قرمه سبزی درست کن و فریز کن.  تا باز هم در طول روز بیشتر وقت با بچه ها بگذرونی.  حین بازی کردن باهاشون به بچه ها با احترام صحبت کن.  اونها هم متوجه بشن،  یه مقدار هم از همه وظایف کم کن و به بقیه اضافه کن. کلا منظورم اینه مدیریت کار رو به عهده بگیر نه خود کار رو.  به هر حال تحمل ات رو بالا ببر.  دوره سختی هست.  دیدم قبلا...  خیلی سخته.  انشاالله روزهای خوش در پیش داشته باشید. 

من باشم به هیچ عنوان به کار فکر نمیکنم فقط ارامش روانم

به نطرم همینجا بمون و نرو شهرستان

وقتی درامد همسرت خوبه میخوای چیکار بشین خانومی کن

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین💜                       

من سر بچه هام با احد ناسی شوخی ندارم. همه هم اینو میدونن. پسرم کوچیک بود بابام دعواش کرد به قرآن قیامتی راه انداختم که بیا و ببین . درسته بزرگترم بود اما وقتی خودش احترام خودش رو نگه نداشته و بیخود بدون اینکه پسرم کار بدی کنه دعواش کرده دیگه جای احترامی برام نمی مونه. 

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕

مطمئن باش تاخرابت نکنن نمیرن

چون نمیتونن زحمات توراجبراکنن دنبال ی ایراد میگیرن تا زشتت کنن

پس بهتره ازفرصت استفاده کنی وبه شوهرت بگی من  توان ندارم   وخودش ی فکری براتون بکنه

سختی این دوران روی بچه ها وخودت اثر ماندگار وبدی داره

و اگه لازم شد باروی خوب ازشون خداحافظی کن وبرو

ولی دنبال سرکاررفتن نباش فعلا 

من باشم به هیچ عنوان به کار فکر نمیکنم فقط ارامش روانمبه نطرم همینجا بمون و نرو شهرستانوقتی درامد هم ...

مشکلش چیز دیگه ای بود ها میگه بچه هامو دعوا کردن و...نمیخواد جایی بره

خدایا راضیم به رضای تو
بچه ها تا همتون توی تاپیک هستین یه راهنمایی بکنین من کار همسرم جوریه که اینجا درآمدش خیلی بهتر از شه ...

بنظرم فعلا کوتاه بیا و چیزی نگو چون بعدا اگه پدرشوهرت عمرشو داد ب شما روزگارتو سیاه میکنن

مشکلش چیز دیگه ای بود ها میگه بچه هامو دعوا کردن و...نمیخواد جایی بره

تاپیکو کامل نخوندی

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین💜                       

سلام استارتر

خواهشا به حرف این جماعت تیر زهراگین وارد زندگیت نکن

این روزها میگذره و تموم میشه پدر شوهرتم که میگی عمرش به دنیا نیست. اصلا دعوا راه ننداز خودتو خراب نکن عزیزم. سعی کن زندگیتو بگیری دستت نزار هرکس هر کار خواست بکنه. ساعت خواب بچه هات شد برق هارو خاموش کن بگو ساکت باشین ساعت خوابشونه. موقع غذا ‌شد بگو فلانی لطفا کمک کن سفره بنداز. فلانی لطفا ظرف هارو بشور من میخوام دوش بگیرم یا فلان. بعد هم به مادر شوهرت بگو مردای نامحرم هر دقیقه نیان اینجا من سختمه.

مشکلاتتو بیان کن ولی با لحن زیبا

من خانواده همسرم جمعه ها همیشه اینجان. عصرا میگم میخوام بچه هارو بخوابونم لطفا سر صدا نکنید اونا هم میخوابن. شب هم 10 خاموشی

یادت باشه اونجا خونه تویه نذار مدیریتش از دستت در بره

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام