2777
2789
عنوان

کسی بچتونو دعواکنه واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 19908 بازدید | 366 پست

وای! چه شرایط،سختی! تا کی میخوان بمونن؟ شما تا کی قراره از،یه لشگر ادم پذیرایی کنین تازه پر رو هم بشن و یچه هاتو دعوا کنن، خب برن مسافر خونه، مگه تو  میتونی اینهمه ادم رو یه مدت طولانی تو خونت نگهداری؟ خب معلومه رو سرت سوار میشن.

محترمانه بیرونشون کن، ناراحت میشن اما برات مهم نیلشه چون الانش هم پشت سرت حرف میزنن و ازت ناراضی هستن و قدر زحمات و لطفت رو نمیدونن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا اصلا دلم نمیخاد ناراحتشون کنم میدونم هرکسی خونه خودش راحت‌تره اونا هم مجبورن اینجا موندن ولی بچه های من چون یبار تو اتاق در ردشون بسته بوده ازین خیلی میترسن دقیقا همینو به بچه گفت که بچه بزرگم میگفت مامان میترسم خداشاهده این چندوقته همش دکتر و بیمارستان بودم باهاشون بچه هام به اومدن خدا ولی کو شوهری که قدر بدونه منم میگم ولش کن با خدا معامله کن ولی دیگه اینا بهم فشار میاره کسی بیاد خونت که آرومی نداره باشه از جاشم تکون نخوره هیچ کاری نکنه تازه طلبکارم باشه واقعا بخدا نمیدونم 

بهتره ب این چیزا فکر نکنی الان این موقع شب 

الان ک دیگ هیچی نگفتی بیخیال شو اگ بازم تکرار کردن اون موقع واکنش عاقلانه و مودبانه نشون بده 

دیگ اون بستگی داره بخودت ک چجور ادمی هستی و اونا چطور ادمایی

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

بخدا اصلا دلم نمیخاد ناراحتشون کنم میدونم هرکسی خونه خودش راحت‌تره اونا هم مجبورن اینجا موندن ولی بچ ...

خب تقصیر خودته ی روز دو روز نبوده ب شوهرت بگو سوییت اجاره کنن برن از خونه شما

بخدا اصلا دلم نمیخاد ناراحتشون کنم میدونم هرکسی خونه خودش راحت‌تره اونا هم مجبورن اینجا موندن ولی بچ ...

ببین بزار بچه هات سر و صدا کنن

دعوا کردن بگو‌ همین ک‌ هست 

خودت هم سر و صدا کن بگو خونه ام هست دعوا نکن تا شوهرت خسته بشه 

حالا چرا خونه تو هستن 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

متاسفانه دکترا جوابش کردن و تو شهرستان خودشون جایی نیست حالا فکر کن برادر شوهر مجردم هم هست تازه طلبکارم هستن بخدا شاید این چندوقته بالای صد تومن فقط ما خرج دکتر بردن و ..کردیم منتی نیست من راضیم برای پدرش انجام بده اما دیگه آنقدر پررو نباشه دخترش و پسرش مخصوصا 

ناراحت میشم قطعا

تا کی میمونن؟ 

سعی کن نذاری بچه هات روزا بخوابن و شبا زود بخوابن اذیت نکنن یا روز ببرشون پارک و بیرون تا خسته بشن شب بخوابن تا اونا برن

الان هرچیم بگی به قول خودت شوهرت میگه تو شرایطشونو درک نمیکنی و تورو مقصر میدونه اگه این سری دعوا کردن خودت جوابشونو بده به امید شوهرت نباش