2777
2789
عنوان

کسی بچتونو دعواکنه واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 19880 بازدید | 366 پست
خودت به شوهرت میگفتی بعدم حتما شوهر باید به حق پشت زن و بچه خودش باشه شوهر اگه پشت آدم باشه همه سرشو ...

اون روز همسرم مسافرت بود همون روزم با هم تماس گرفتیم بهش گفتم چی شده

یه روز اومد گفت مامان اینطوری گفت.همسر من به شدت مادر دوسته! راستش وقتی اینو گفت و سعی داشت بگه مادرم منظوری نداشت ناراحت شدم باهاش بحثم شد.اون سکوت کرد ولی من نتونستم .آخرشم گفت من اشتباه کردم،تو منو ببخش

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

اگه اینطور بود می‌گفت حداقل من کمتر حرص می خوردم استارتر بگو کمک میکنن یا نه؟؟؟؟من حلال نمیکنمااا ای ...

فشارژ نره بالا سکته نکن یکم عقب تر بخون استارتر اعتراف میکنه که اونا هم هم خرج میکنن وای وای از عروسا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو‌ اون شرایط فقط تصور کن اگه همون حرف رو نه عمه، بلکه خاله می زد ناراحت میشدی؟ یا اگه به جای پدرشوهر، پدر خودت می گفت.

اون وقت میبینی که این جور دعوا کردنا از سمت فامیلهای نزدیک بچه ها، ناراحت کننده نیست. 

اگه هم ناراحت میشی حداقل جلو بچه ها نگو. من خیلی پیش اومده خصوصی از مادرم خواستم بچه ها رو خیلی دعوا نکنه. اما جلوشون گفتم حق با مامان‌بزرگتونه.

تو‌ اون شرایط فقط تصور کن اگه همون حرف رو نه عمه، بلکه خاله می زد ناراحت میشدی؟ یا اگه به جای پدرشوه ...

پدر شوهر هرگز پدر خود آدم نمیشه و خوهر شوهر هم هرگز خواهر خودم آدم نمیشه... 

همونطور که عروس خواهر نمیشه 

اون عمه ممکنه سر بچه خواهرش داد بزنه و اشکالی نداشته باشه اما هرگز نباید حریم عروس و خواهر شوهر با این چیزا خراب بشه 

استاتر از اول نباید قبول میکردی بیان بمونن خونت

موافقم از اول نباید این چیزا رو قبول مگر اینکه پای همه چیش وایستی 

خانواده همسر من بیمار بودن چند ماه قبل، همسرم گفت بیان اینجا، من قبول نکردم و حتی بش گفتم اگر میخوایی مامان بابات بیان و طولانی مدت بمونن، اوکی والدین ت هستن من بهترین کاری که میتونم بکنم اینه که برم خونه مامانم تا شماها راحت باشید 

این پیشنهاد رو هم دادم چون میدونستم همسرم قبول نمیکنه وگرنه واقعا باید یاد گرفت وقتی بچه ای ازدواج میکنه حریم خصوصی و زندگی مشترکش رعایت بشه و لزوما چون بچه ما هست، مزاحمت براش ایجاد نکنیم 

متاسفانه دکترا جوابش کردن و تو شهرستان خودشون جایی نیست حالا فکر کن برادر شوهر مجردم هم هست تازه طلب ...

به همسرت بگو اون دوتا برگردن شهرستان خونه جا نداره 

فردا بايد دويست ميليون هم بدي خرج تروما بچه ها بكني

بعدم بعدازظهرها دست بچه هات بگير ببر پارك بيرون خودت يرگرم بچه ها كن اونا خودشون بپزن بشورن بدن شما هم بخوري 

تو فقط حواست به بچه ها باشه ببرشون بيرون پارك زياد نزار خونه باشن 

تو‌ اون شرایط فقط تصور کن اگه همون حرف رو نه عمه، بلکه خاله می زد ناراحت میشدی؟ یا اگه به جای پدرشوه ...

قطعااا ناراحت میشه

چه فرقی داره

بچه دو ساله رو نباید دعوا کرد حالا هر بی عقلی میخواد باشه

عریزم یه سوال یه وقت ناراحت نشی شما میگی ۷ ساله نیومدن یا رو نمیدی خودت چی شهرستان میری نمیری خونشون ...

عزیزم ما میریم شهرستان ماهی یا دو ماهی یه بار ولی خونشون نمی‌ریم اصلا 

یه ویلا دارن که ما با خرج خودمون میریم اونجا 

اونا هم میان اونجا یه شب و میبینمشون و فردا میرن خونه خودشون که توی مرکز استان هست و تمام