2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 174200 بازدید | 1485 پست
باور کن اگه برات بگم چه سختی های کشیدم چه بلاهای سرم آورده برام خون گریه میکنی و مشگلهای خودت از یا ...

ایکاش میگفتی البته اگه یادآوریش حالتو بد می‌کنه بیخیال

اسی خیلی خیلی ناراحت شدم خداوند کمکت کنه خدا به دلت آرامش بده اگه من جای تو بودم نمی‌تونم تحمل کنم خ ...

چه خوب گفتی که فردا روز شاید همین بچه ها بزنن تو سرم که چرا موندی افسرده بودی و مارو افسرده کردی چون تو خونه ما تنها چیزی که نیست عشقه فقط فحش و ناسزا و گریه و اون اوایل کتکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین میفهممت ک چقد ذهنت درگیرشه وخودخوری میکنیولی بزن ب بی خیالی حتی ب ظاهرم‌شده جلوش جوری برخوردکن ...

هفت سال میگذره آره همین مرد با یه نگاه عاشقم شد بخدا تا یسال و خورده ایی پیش همون جور عاشقم بود اصلا نفهمیدم چطور یهو اینطور شد کلا وقتی رفت تو کار ساخت و ساز اصلا عوض شد

من فقط همین صحفه اول رو خوندم چون اعصابشو نداشتم ولی انسان نیستی اگه بچه هاتو ول کنی بری، فکر کن اون ...

پس شوهرم چی مسیول نیست همینکه یکم مایحتاج میده سلب میشه مسیولیتش من بچه هام جون منن اما خودم نابود شدم فقط همینو میتونم بگم

هفت سال میگذره آره همین مرد با یه نگاه عاشقم شد بخدا تا یسال و خورده ایی پیش همون جور عاشقم بود اصلا ...

پس فردا رفتارش با همین معشوقه شم عوض میشه. میره تو کار سومی. فکر نکن الان اون دو تا خوشبختن و خدای نکرده شما بدبختی. شما دوتا بچه هاتو داری .

اونجا محل قرارشونه .اسی مطمینی طرف مجرده شاید شوهر داره

نمیدونم چرا حس میکنم طرف یه زن سن بالا و بیوه و معتاده

ک فقط با زبون خرش کرده پولاشو میگیره

دختر اگه بود نمیتونست شبها با طرف بره بیرون

یجورایی جور درنمیاد

شاید هم شوهر داره

اگه اسی اونو پیدا می‌کرد شاید بهتر بود براش

توام یجوری زندگی کن انگار خودت و بچه هات کافی هستین برای هم! غذای مورد علاقه همسرتو درست کن و سرتایم بخورین هیچی هم نذارین بمونه در حدی که بدونه مثلا شام قورمه‌سبزی بوده.

توام یکاری کن اونم حساس بشه چمیدونم پستهای خنده دار ببین با بچه ت انیمیشن ببینین، جلوش بخند شاد باش بذار اونم فک کنه خبرهایی هست... 

میتونی تو ی روسری فروشی بوتیکی جایی کار کنی که بچتم همرات ببری پاره وقت تو دیوار اینا بگردی هست.

به بهونه های مختلف از همسرت پول بگیر بگو پیش دبستانی بچه ۱۸ تومن میخوان، بچتو انتریک کن به باباشون بگن لباس و خوراکی و اسباب بازی می‌خوان ، بگو سرلاک و پوشک و شیرخشک بگیره برا بچت حتی اگر نمیخوره، اگ حرف مفت زد که نمیگیره بگو بیخود پس بچه آوردی ، خودت که نریختی تو خودت که حامله بشی ببخشیدااا. اه 

درنهایت از خدا برای دلت آرامش میخوام ❤️و امیدوارم زندگی روی خوششو زودتر بهت نشون بده

عزیزم .

بمون سر زندگیت 

کارت کلا اشتباهه.بچه رو کجا ول کنی بری؟؟

این خیالت نباشه ..

بگو بخند انگار که وجود ندارع

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
یه دور میخواد با تو بره ک بعدش طولانی تر بشه با اوناین آدمو بکش تو ذهن و دلتبعدم صدتا مریضی میاره بر ...

اره باید مهریه مو اجرا بزارم در هر صورت گرفتن مهریه حق کنه اونم که فقط یک سکه ست من انقد عاشقش بودم که همون یه سکه هم نمی‌خواستم می‌گفت یه شاخه گل کنیم هی چی فکر میکردم چیشد