2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 141856 بازدید | 1219 پست

عزیزم درک شرایطت واقعا سخت و دردآوره

وبی قطعا رفتنت بدون پول و پشتوانه کار اشتباهیه

بمونه و تحمل کن هر چند سخت  وعذاب آور

اما فکر مستقل شدن تو سرت باشه

مثلا همون وسایل برقی کوچیک و بلااستفاده جهیزیه ات بفروش

باهاش به کاری راه بندازه یه حرفه ای یاد بگیر

تلاش کن تا مستقل بشی بعد برو

اینکه مطمئن باشی میری

فقط میخوای تو شرایط بهتر خونه رو ترک کتی بنظرم آرومترت بکنه

ان شاءالله خدا کمکتون کنه

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
جات بودم یکسر میرفتم آبرو ریزی و داد و بیداد میکردم و زنه از اون خونه دیگه شوهرت بیرون میکردم .. پلی ...

از ضعیف بودن خودم بیزارم و اونم دیده که اینطور میتازونه دیده یه سکه مهرمه ترسی ندارم دیده خانواده ام براشون مهم نیست که بیان دست دخترشونو بگیرن باهاش بیفتم دعوا که یکم حداقل بترسه همه اینارو دیده و راحت پی خوشیشه چون می‌دونه من بی کس و ضعیفم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه ۱ سکه چیه اخع همونم میکنن فصلی ی ربع سکه! تو کارت با یک سکه حل میشه مگ؟ بمون یکم جا پاتو سفت کن پس انداز کن بعد

طلا چیا داری حلقه هاتون هست ؟ وسایلی ک بکارت نمیاد بفروش 

کدوم شهری ؟

تا وقتی تو این خونه با بچه هام که نمیتونم شغلی داشته باشم

بنظرم دیگه جدی و بی دعوا ب شوهرت بگو

منم دیگه قید تورو زدم ولی این بچه ها چون کوچیکم یه مسئولیت هست برام و نمیتونم مث تو باشم ول کنم بچه هارو اونم وقتی تو انقد بی مسئولیتی 

بگو باید برم دنبال کار و همزمان پیش بچه ها هم باشم

خودت نگه داری کن یه تایم پاره وقت یا مادر و خواهرت نگهداری کنن ک بتونم برم سرکار

بگو در نهایت ک جدا میشیم وقتی بزرگ شدن بچه ها باید کار داشته باشم درآمد داشته باشم...

یعنی کامل نشون بده ک بریدی ازش مث خودش

نشون بده فکر خودتی...

این راه هارو برو حداقل ببنی ری اکشنش چیه

بزار فکرش درگیر تو باشه

از ضعیف بودن خودم بیزارم و اونم دیده که اینطور میتازونه دیده یه سکه مهرمه ترسی ندارم دیده خانواده ام ...

همه زنا همینن خانواده هاشون پشت شون نیست ولی ببخشیدا مردارو چس محل کنی اون موقع میان سمتت...

دوست داشنتو خرج این مرد بی لیاقت نکن ولی جنگ هم نکن 

یادبگیر با سیاست برخورد کنی و با پنبه سر ببری

بنظرم دیگه جدی و بی دعوا ب شوهرت بگومنم دیگه قید تورو زدم ولی این بچه ها چون کوچیکم یه مسئولیت هست ب ...

بنظرم اگ بگه میرم سرکار همین آب باریکه رو هم میبنده شوهرش و دیگ توقع داره اجاره خونه و خرج خونه رو هم اسی بده

سرتو کن تو گوشی هی چت الکی کن و بخند شاد باش تا ببینی واکنش واقعیش چیه

اتفاقا این کارم کردم الکی چت میکردم و سرم تو گوشی بود یکم تحریک شده بود که کیه با کی چت می‌کنی بعد می‌گفت می‌دونی همچین کاری کنی سنگسار میکنن اما برای من موردی نداره اما خوب بازم انقد حالم هر دفعه بد میشه که دیگه اینکارو نکردم میگفتم خوب مثلا چی اون که تموم نمیکنه کارشو

باید خودتو قوی کنی بگی مشکل از من نیس مشکل از ذات خرابه شوهرته.به خودت برس شاد باش بذار بسوزن.

نه من می‌دونم مشکل از من نیست می‌دونم ذات شوهرم خرابه اما خوب ما با عشق ازدواج کردیم اصلا فهمیدن این اتفاق شوک بزرگی برام بود فک کن همون روزی که از بیمارستان اومدم خونه متوجه خیانتش شدم بخدایی که ناظره این حرفامه اون روز من مردم تمام تن و بدنم می‌لرزید هر آن ممکن بود سکته کنم اونم منی که تازه فارغ شده بودم یعنی خدا از اینها همه میگذره

اتفاقا این کارم کردم الکی چت میکردم و سرم تو گوشی بود یکم تحریک شده بود که کیه با کی چت می‌کنی بعد م ...

ببین عزیز خب از اول کارو خراب کردی اخه یک سکه مهریه 

حال‌ام بشین تو خونتون از شوهرت کلا فاصله بگیر 

عزیزم از اول بد ازدواج میکنی بعد میگی چرا فلان شد 

خب لااقل حالا زندگی تو جمع کن 

حال‌ام پاکی بری با این وضعیت اصلا امیدی به بعد طلاق مثلا بگیری ام نیست 

چون خودت مشکلات داری باید روی خودت کار کنی

خب عقلم نداری خداروشکر بشین تو خونت حسابی ازش بکن بعد جدا شو چی میگی میرم تو خیابون

خب مهم اینه که نمی‌ده پول میگه ندارم برای خودش از هر چی گرونترینشو مسخره بمن میگه ندارم فقط خوردم خوراکو میده که البته الان نسبت به قبل کمتر شده