2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 176970 بازدید | 1532 پست
خب شوهرت که خونه نمیاد بهترفک کن رفتی جایی خونه گرفتی که میگی پولشم ندارمخب بمون همونجا باز خودت و ب ...

این ک شما میگی احساسی عمل کردنه

باعث میشه یه بچه دگ هم درست بشه 

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید مادر بدیم و شاید تحملم تموم شده واقعا دیگه نمیکشم این زندگی رو ...جایی اون بیرون ندارم اما میرم ...

نباید بری

اگه بری راه برا اون زنه باز کردی 

بمون اگه کشش داری اون بیرون کن 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
همون جایی که میخاد فرار کنه بره. چقدر بدبخت و حقیرید

جایی رو نداره بره میخاد بره تو کوچه

شما که حقیر نیستین ملت رو تشویق می‌کنی بچه هاشو ول کنه بره کارتن خواب بشه 

خیانت می‌کنه شوهره بدرککک پول بیاره خونه خودش بره بدرکک

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

عزیزم کاملا درکت میکنم چون تو شرایط تو بودم منتها بچه نداشتم حق داری خیلی عصبانی هستی اگر راه دیگه نمیبینی حتما به طلاق فکر کن اما از راه درستش 

اول از نظر روحی بکند ازش وقتی میری که دوباره پیشش بخوابی یعنی هنوز روحا حتی کمی بهش وابسته ای بعد اون بیرون سخت میگذره بهت و دوباره به همین بر میگردی 

هر طور شده کار برای خودت جور کن شده پرستاری شده بسته بندی تو خونه بعضی اپراتورای تلفن حستبداری یا هر چیزی که بلدی کمی پول جمع کن خوابگاه های خانوما رو نگاه کن (پانسیون )الکی تو خیابونا نرو ....یک هدف و برنامه و کمی سر مایه جور کن 

تو این چند ماه خیلی خدارو صدا زدم به حرف منو تو نیست خدا کاری نمیکنه چون به اینه بهم ثابت شده برای ه ...

خدا میخوای چیکار کنه عزیزم

باید از تو حرکت باسه ک از خدا برکت باشه 

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

بخدا قبل این کارا رو کردم ببخش اینو میگم اونموقع رابطه داشتیم یجوری باهام حرف میزد که انگار فقط با م ...

یه دور میخواد با تو بره ک بعدش طولانی تر بشه با اون

این آدمو بکش تو ذهن و دلت

بعدم صدتا مریضی میاره برات

بگو نمیخوای برو طلاق بده نفقه و... بگیر حتی همون یه دونه سکه هم صد ملیونه بگیر ازش

نمیدونم بخدا تو این چند ماهی که فهمیدم شبی نبوده که زجه نزدم گریه نکرده باشم هیچ روشی به ذهنم نمی‌رس ...

شیر حرص و جوش ب بچه‌ نده. حرص نخور 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
چطور می‌دونستی باهاش رابطه جنسی داره و تحمل میکردی!؟همسر تو شمارتو تو رد تماس گذاشته بود!؟وقتی خونه ...

بترسونش 

بگو یه شب ک خواب بودی یهو میام یه قیچی برمیدارم فلان جاتو قطع میکنم

بگو مث آدم یا طلاقم بده با حق و حقوقم یا درست زندگی کن

جایی رو نداره بره میخاد بره تو کوچهشما که حقیر نیستین ملت رو تشویق می‌کنی بچه هاشو ول کنه بره کارتن ...

من گفتم بچه ها رو ول کنه بره کارتن خواب شه؟ اتفاقاً استارتر همچین برنامه ای داشت و من گفتم چقد ضعیفی که تصمیمت اینه. لطفاً قبل از ریپلای کردن درست کامنت رو بخون بعد نظر محترمتو بیان کن. 

خو چرا دلیلش چیه

اول می‌گفت من رو تخت نمیتونم بخوابم گرمم میشه اومد تو هال بعد من میومدم می‌گفت میترسم یهو بزنم به شکمت بعدم هی بهونه آورد که پیشش نباشم سر آخر که دیگه بچه ام دنیا اومد چون روی زمین میخوابونمش رفت تو اتاق خواب و دیگه درو قفل میکنه

چندین ماهه وضع همینه من چطور بتونم آخه پس کی قراره تموم شده البته یسال و دو ماهه که خیانت می‌کنه من ...

جات بودم یکسر میرفتم آبرو ریزی و داد و بیداد میکردم و زنه از اون خونه دیگه شوهرت بیرون میکردم .. پلیس می‌بردم و صورت جلسه میکردم .. 

دوست عزیزمن بچه ندارم و مادر نیستم حس مادری ندارم و درکت نمیکنم درستولی بنظرم از اون زندکی برو عزیزا ...

میگه بچه هامو دوست دارم اما براشون وقتی نمیزاره باهاشون بازی نمیکنه تایم نمی‌ده کل ۲۴ساعت اگه خونه باشه سی ثانیه دیدنشونه همین که فقط بوس می‌کنه می‌ره تو اتاق اگه سه روزم خونه نباشه یه زنگ نمیزنه که بچه هام حالشون چطوره حتی اگه دو هفته هم نباشه