2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 176496 بازدید | 1526 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان وضعتت چجوریه؟

وضعیت‌کلی خوبه 

ولی یه چیزی همیشه دلم رو خنج می‌کشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دختر خالم با یه بچه شوهرش معتاد بود گوشه خیابون مرد.. دخترخالم هیچ پولی نداشت رفت از یه سالمند نگه داری کرد بهش یه طبقه از خونشون هم دادن بعد پیرزنه هم که مرد پسراش دیدن این بچه یتیم داره گذاشتن همون جا زندگی کنه الان دخترش ۲۵ سالشه هنوز همون خونه زندگی میکنن

از درگاه خدا نامید نشو لطفا 

تاپیکم سر بزن نماز بخون 

ذکر بگو 

برو سمت خدا 

فقط خدا میتونه نجاتت بده 

با گریه کردن کار حل نمیشه 

ب خدا همینجوری بگی نمیشه باید تو هم تلاش کنی واسه خدا 

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹

نکن! واسه خاطر بچه هاتم شده نکن...

برو شکایت کن خیانتکاریشو دوتابچه داری دادگاه خونه رو میده بهت خیلی چیزا حل میشه درآمدم یجوری میاری اگه هنری چیزی داری؟ مث خیاطی و.. اگرم تحصیلات ک خوبه شاغل میشی گلیم خودتو بچه هاتواز اب بکش بیرون نزار واسه یه نرهوسباز بچه هات قربونی بشن گناه دارن🥲

اونا ک نخوتستن بیان شما راهشون دادین تواین دنیای کثیف...

بهش بگو نیاد خونه دیگه . والا میاد میره رو اعصابت. بگو خرج من و دو تا بچتو بده بره گمشه با اون زنیکه خراب زندگی کنه. دیگه چه مرگشه که میگه برو . بگو دو تا بچه رو به کی بسپارم برم؟ 

اسی اصلا وسیله هاتونفروشی

توباید بخاطربچه هات و اینکه خودتم سرپناهی نداری فعلابمونی

همون زمین ارث مادرت اگ پول چشمگیریه ک بگیری حداقل بتونی ی مسکن جورکنی بعد خواستی خونتو ترک کن

بیگدارب آب نزن ک شرایطتت بدترمیشه ولی یهترنمیشه

گلم چرا میاید مشکلاتتونو اینجا میگید به نظرتون چیزی حل میشه کسی به جای. رسیده

خیلی وقتا کسی نیس بهش بگی همینکه خودتو بریزی بیرون بدون اینکه کسی بشناستت خودش خیلیه همینکه ۴ نفر باهات همدردی کنن ارومت میکنه