قرار بود جهازمو بفروشم اما نمیدونم چرا دیگه حتی فروش یا نفروختنشم برام مهم نیست قبلاً شوهرم در هفته دو شب خونه نبود و الان مدتیه که شاید دو شب خونه باشه بودنش هم مثل نبودنشه چون بمن و بچه ها توجهی نداره ...جایی برای رفتن ندارم اما ساکمو آماده کردم و فردا میرم برام دعا کنین جهازمم مثل تموم چیزایی که این مدت ازم گرفت مال خودش
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
دختر خالم با یه بچه شوهرش معتاد بود گوشه خیابون مرد.. دخترخالم هیچ پولی نداشت رفت از یه سالمند نگه داری کرد بهش یه طبقه از خونشون هم دادن بعد پیرزنه هم که مرد پسراش دیدن این بچه یتیم داره گذاشتن همون جا زندگی کنه الان دخترش ۲۵ سالشه هنوز همون خونه زندگی میکنن
بهش بگو نیاد خونه دیگه . والا میاد میره رو اعصابت. بگو خرج من و دو تا بچتو بده بره گمشه با اون زنیکه خراب زندگی کنه. دیگه چه مرگشه که میگه برو . بگو دو تا بچه رو به کی بسپارم برم؟