2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 93350 بازدید | 994 پست
خب اونکه خونه نمیاد کاری کن اصلا خونه نیاد این خونه حق تو بچه هاته

من از خدامه تکلیفمو مشخص کنه و دیگه اصلا پیام تا چشم بهش نیفته اما متاسفانه میاد خونه گهگداری مثلا دیروز غروب رفته دیگه معلوم نیست کی بیاد اما میادیجوری پیروز مندانه و با شوق میاد که آدم عوقش میگیره انگار جایی رو فتح کرده خدا چرا نمیکشیش راحت شم مگه تو خدای من نیستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از خدامه تکلیفمو مشخص کنه و دیگه اصلا پیام تا چشم بهش نیفته اما متاسفانه میاد خونه گهگداری مثلا د ...

قفل در رو عوض کن ساکشو ببند بنداز دم در 

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 
سلام شما متوسل شو به امام رضا علیه السلام قسم بده به امام جواد علیه السلام چون رو فرزندش خیلی حساسه ...

خودم مشهدو نزدیک امام رضام چقدر رفتم گریه و زاری کردم اما چه فایده 

چطور سه گفتی؟

آخه خیلی سخته یهو سه تا بچه قد و نیم قد بچه طلاق بشن

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

ما الان یکسال و دوماهیه جا خوابمون با هم نیست با بهونه جاشو ازم جدا کرد که شبا بهش پی ام بده و صبح ه ...

کسی که بدونه مردی زن داره و باهاش رابطه برقرار کنه از خوک کثیف تره خیلی کثافته 

عزمزم درکت میکنم نامزد سابقم دقیقا عین شوهرت با من برخورد می‌کرد خدا لعنتش کنه خیلی عذابم داد خدا لع ...

اره کارشناسی وجود ندارد والا با کارایی که همسرم کرده باید تاوان بدی میداد اما خوب هر روز بهتر از دیروزه

پس چرا مردها بابت بچه ها نمیسوزن اما مادرا باید بسوزن اونم مادرایی که بیچاره می‌خوام زندگی کنم و تقص ...

دیگ اینجوریه چاره چیه

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم

چقدر سبک کردی دختر خودتُ که رفتی پیش اون عوضی بخوابی،سرنوشت منم خیلی داغونه شوهرم به شدت آدم بدیه،اما خودم کار میکنم خرج بچه هامو در میارم دلم میخواد بره گورشو گم کنه من از خدامه،اما وحشیه بچه هامو نمیده،حالا شما میخوای بچه هات و ول کنی بری،کون لق باباش اگه تو و بچه ها رو نمیخواد برو شکایت کن پدرش و در بیار،حیف شوهر من بچه ها رو نمیده وگرنه می رفتم خودم بچه هامم میبردم،اگه خواستی بری شکایت کنی اصلا نگو طلاق میخوام بگو مهریه و نفقه مو میخوام،اینطوری مهریه بهت تعلق میگیره،اما بگی طلاق میخوان مهریه بهت نمی رسه

ببین عزیزم ،کامنتها که خوندم ظاهرا چاره ای جز موندن نداری هم به خاطر بچه ها هم به خاطر شرایط خودت 

درسته شوهرت بدی کرده ،ولی اینو بدون که تقریبا تو همه زندگیها اینطور بوده که مرد خطاهایی داشته حالا بعضی کمتر بعضی بیشتر ،یکی خیانت یکی بی مهری ،یکی خسیسی و

ببین گلم وقتی بچه ها مشغول بودن یا خواب بودن یه دل سیر گریه کن سبک بشی ،بعد یه خورده بخواب تا اون سنگینی گریه از بدنت بره بعدش 

با خودت تصمیم بگیر به زندگی کردن 

خونه را مرتب کن ،به بچه ها برس تمیز ومرتب کن ،به خودت برس با چیزهایی که داری هر قدر کم ،خودت مرتب وآراسته کن با یه آرایش ملیح وکم

خونه وزندگی وخودت را دسته گل کن 

یه غذای خوشمزه با وسایلی که داری درست کن ،میتونی از سایت آشپزی کمک بگیری

شوهرت هم که اومد طبیعی باش اخم نکن ،گیر نده ،ولی زیاد خودت هم مشتاق نشون نده ،کاملا طبیعی 

اگه برای خونه وبچه ها هم احتیاجاتی داشتی کاملا معمولی به شوهرت بگو ،هر قدر خرید یه تشکر ساده بکن ،هر چی هم نخرید چیزی نگو ،بزارشون برای دفعه بعد که لیست خرید دادی دوباره بگو ،تا میتونی زیاد برای خودت چیزی ازش نخواه 

زیاد کار به کار شوهرت نداشته باش کجا میره ،کی  میره  ولی خیلی هم بیخیال نشون نده که فکر کنه اصلا برات اهمیتی نداره خیلی طبیعی باش

یه مدت این روش داشته باش 

من از خدامه تکلیفمو مشخص کنه و دیگه اصلا پیام تا چشم بهش نیفته اما متاسفانه میاد خونه گهگداری مثلا د ...

شماره زنه رو بده دادگاه یا یه وکیل قشنگ سنش و اطلاعاتش میاد رو یا شماره زنه رو بردار زنگ بزن فحشش بده بگو از زندگیم چی میخوای