2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 121061 بازدید | 1121 پست
پنج و شش ماهه

اگر شما نباشید ،شوهرتون هم نباشه ،اونوقت این دوتا بچه پیش کی قراره بمونن؟ خانواده همسرتون حوصله دارن این دو تا بچه معصوم رو نگه دارن؟اگر نه پس تو بهترین حالتش میرن زیر دست نامادری که معلوم نیست باهاشون خوب رفتار کنه یا نه ،

بچه هاتون خیلی کوچیکن ،گناه دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر از خونت نریا به هیچ عنوان راهو باز نکن برای هر کسی که باعث این رفتارای شوهرت شده مادرشوهره ی ...

اخه مشکل اینه اون خجالت نمی‌کشه اینکارو حق خودش می‌دونه خودش میگه خدا میگه تو قرآن اومده که یه مرد می‌تونه تا چهار تا زن بگیره و من کاری خلاف شرع انجام ندادم 

اسی منم تجربه خیانت از طرف شوهرم دارم هم جنسی هم همه جوره الان با گذشت ۵سال بازم دردش باهامه بازم شب ...

خب شوهر تو با خیلیا بود انگار تفریحی و بخاطر هوس و اینا بود اما شوهرم من فقط با یه نفره به دروغ میگه چند نفرن اما یک نفره احساس میکنم این بیشتر رفته رو روانم 

اونم‌ گردن نمیگیره اگه بگه میگه چون دوسداری همچین حرفایی بشنوی میگم خیلی رذل و کثیف تر از این حرفاست

می‌دونم خیلی سخته چون خودم همین شرایط رو دارم ولی کم محلیش کن دیگه باهاش جنگ و دعوا نکن انگار وجود نداره نیست به قول دوستان جواب حرفاتو کم کوتاه بده غذا بده بهش ولی حرف دیگه ای نزن به جای گدایی محبت از این آدم از خدا کمک بخواه رابطه ات رو با خدا بیشتر کن جوری آروم باش که حسرت بودن باهات رو بخوره من خودمم دارم رو خودم کار میکنم دیگه هیچی در این مورد نمی‌گم خودش میخواد از من حرفهای محبت آمیز و عاشقانه بفهمه ولی من چیزی نمی‌گم احساس میکنم تمام این کاراش برای این بود که خودشو پیش من بزرگ جلوه بده بگه ببین چقدر خوبم که زن دیگه ای هم دوستم داره حتی زمان بودن با اون هرزه هم بهم میگفت اگه من مردم برو شوهر کن یعنی می‌گفت تا هستم حق نداری منو ترک کنی نمیدونم به نظر من اینا روانی هستن شوهر شما هم مطمئن باش نمی‌خواد شما از خونه برین

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
من واقعا از ته قلبم برای بچه هام متاسفم حتما مادر خوبی نیستم حتما قوی نیستم چون من با این شرایطم حتی ...

اینطور نیست تو مادر بدی نیستی به خدا که هر کسی یه تحملی داره . بمیرم برات خواهر قشنگم . کاش خدا نگاهت کنه

من میگم این آخرش پشیمون میشه و به دست پات میفته فقط اگه اوند مثلا یه سال دیگه دوسال دیگه ، دیگه بچه ...

من نمی‌دونم چرا همچین حسی ندارم حس میکنم قراره تا پایان عمر همینطور باشه و اونی که عمرش تباه شده من باشم

به نظرم سعی کن بری و زندگی جدیدتو شروع کنی بالاخره کم کم رشد میکنی چرا باید تو این خونه بمونی و زجر ...

بمعنای واقعی من تحقیر میشم هر روز هر دقیقه هر ثانیه 

گناهو اون می‌کنه اما من تحقیر میشم 

لذتو اون می‌بره اما من تحقیر میشم من از درون پیر میشم و این مرد بعد دو تا بچه تازه بفکر اینه که تو زندگی الویت و خودش بدونه حتی بچه هاشم نه

خب شوهر تو با خیلیا بود انگار تفریحی و بخاطر هوس و اینا بود اما شوهرم من فقط با یه نفره به دروغ میگه ...

خب یه نفر بهتره تا اینکه با چند نفر باشی 

هرچند هر دوتاش درده اونقد دردش سنگینه که کمر ادمو میشکنه دیگه ادم سابق نمیشی .

من خیلی درکت میکنم امیدوارم هرچه زودتر سر پا بشی 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
من نمی‌دونم چرا همچین حسی ندارم حس میکنم قراره تا پایان عمر همینطور باشه و اونی که عمرش تباه شده من ...

عزیزم الهی خدا به دلتآرامش بده 

بمون پیش بچه هات 

اگه خرجی میده 

تمام وقت رو با بچه ها برید بیرون پارک 

واسه خودت برو کلاس 

فکر کن وجود نداره روزی هم که خونه هست 

خودتو سرگرم بچه ها وکار خونه کن 

اما بچه ها وخونه رو ترک نکن 

بچه ها گناهی ندارن

مهم ترینش گوشیه وقتی میخواست از گوشیش عکسی بهم نشون بده دست من نمی‌داد یا قایم میکرد همش در حال چت ب ...

شما پیام دیدی متوجه شدی که واقعا خیانته؟

ببخشید اینو میپرسم شوهرت سرد شد یعنی اصا نزدیک شما نمیومد خواستشو بگه ؟ اصلا خیانت رو این مسائل تاثیر داره ؟

یکی میگه نیازشون کم میشه یه جا خوندم بیشتر میشه کدوم درسته ؟ بازم شرمنده اگه خواستی بگو 

من همه اینا گزروندم ولی پسرم و خودم عصبی و پرخاشگر شدیم و حوصله هیچ کس هیچی نداریم.عواقب تحملی ک کرد ...

پس چرا مردها بابت بچه ها نمیسوزن اما مادرا باید بسوزن اونم مادرایی که بیچاره می‌خوام زندگی کنم و تقصیر اصلی مردا هستن 

اشتباه میکنی تو کلا رفتارات و کارات طوریه که هلش میدی سمت اون زن

خب غرورم لطمه دیده شبایی بوده ازش خواستم باهام رابطه برقرار نکرده چون با اون رابطه داشته یا ببخشید اونجاش راست نشده چون همون شب داشته بعد برمیگشت می‌گفت بهت حس ندارم خدایی من باید خیلی بی ارزش باشم که هزار چیز بارم کنه و من به هیچ جام نگیرم بابا منم آدمم