2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 121003 بازدید | 1121 پست
اره قصدم رفتنه خودشم گفته بگیر بفروش تا آخر همین هفته وقت داری اما برای سمسار زنگ زدم چند جا میگفتن ...

گوه خورده که گفته

برو برای نفقه شکایت کن

با یه وکیل مشورت کن چون ممکنه اجاره نامه رو هم فسخ کنه ببین از نظر قانونی چه کارایی میتونی بکنی؟

برو یقه زنیکه رو وسط محل کار بگیر آبروش رو ببر (برو استعلام کن که صیغه کردن با مدرک برو آبروش رو ببر)

هیچ مردی از زن ضعیف خوشش نمیاد

قوی باش

الگوی خوبی برای دخترت باش

شاید باور نکنی درطول روزهزا آن تصمیم میگیرم بعد رد میشه مثلا میگفتم جهازمو بفروشم الان پشیمون شدم گف ...

زندگیت واقعا سخته

نمیدونم جای تو بودم چیکار میکردم اما توام فکر کن وجود نداره اصلا حتی عادی هم باهاش حرف نزن کنار بچه هات باش کجا بری با این شرایط که بابات هم گفت نیا بمون برا بچه هات مطمئن باش پشیمون میشه

ی تابلو حرز امام جواد با ابی دجاجه برا خونت بخر خیلییی موثره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این چند ماه خیلی خدارو صدا زدم به حرف منو تو نیست خدا کاری نمیکنه چون به اینه بهم ثابت شده برای ه ...

عزیزم خیلی متاسفم که توام مثه من خیانت و تجربه کردی منم شوهرم مخفیانه بهم خیانت میکنه اما من بچه ندارم شوهرمم اصلا جرات نداره علنا وجلوی چشمام ازاین غلطا بکنه هم منو میخواد هم لاس زدن وخانوم بازی رو..که خب منم نمیتونم تحمل کنم وخدا بخواد تا عید طلاقمو  میگیرم..الان فقط به عنوان یه خواهر که حالتو عمیقا درک میکنم میخوام بهت بگم که برای طلاق اقدام کن اما وقتی جایی رو نداری بیرون خطرناکه ممکنه هزارو یک بلا سرت بیاد بچه هاتم گناه دارن..تو طلاقتو بگیر با پول مهریه ات میتونی یه جایی رو اطراف تهران اجاره کنی بعد بری سرکار بچه هام تا هفت سالگی دادگاه میده به مادر ..از بابای کثافتشون خرجی بچه ها رو هم میگیری نگهشون میداری بعدشم که به هفت سال رسیدن اگه شوهرت خواست بزار ببره بزرگترکه شدن به سن ۱۵ برای پسر سن ۹ سال برای دختر که برسن خودشون حق انتخاب دارن که پیش مادرشون باشن یا پدرشون

۴سال والای چقدر زیاد من تا الان که یسال و یماه دارم نابود میشم اونم که تازه پنج ماهو خورده آیی فهمید ...

من حاضربودم شوهرم با یه غریبه باشه حتی بره بگیرتش ولی با این آدم نباشه 

چون از خانوادم بود 

خیلی بد بود نه راه پیش داشتم نه راه پس 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
یبار دیگه اینکارو کردم چیزی عوض نشد و همیشه بخاطر درخواست مهریه سرکوفت میشدم و به خودش حق میداد هر ک ...

چله عاشورا باصدلعن و صد سلام بردار همراه مراقبه کارنیک بکن و اگر حرم یا امام زاده اطرافتونه برو زیاد و توسل کن

سعی کن باهمسرت صحبت کنی بخاطر بچه هابرگردیم 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

اره قصدم رفتنه خودشم گفته بگیر بفروش تا آخر همین هفته وقت داری اما برای سمسار زنگ زدم چند جا میگفتن ...

اون احتمالا خونه رو پس داده!!!!! نشستی گریه زاری میکنی؟؟؟؟ برو شکایت کن

مملکت دیگه در این حد هم بی قانون نیست

کاشکی میشد ی جوری روی اون آشغالی که اومده سر زندگیتو کم میکردی 

ی کاری میکردی اونو ول میکرد 

واقها نمیشه شوهرتو خرش کنی؟ 

اخه من خودم خیلی مشکلات داشتم ولی با کلی مهارت و سیاست صد و هشتاد درجه شوهرو تغیر دادم 

در حدی که الان خانوادش میگن دعا گرفتی براش

خواهر من میگی سرکار نمیتونی بری چون بچه داری اونوقت میخوای کلا بری؟ تو مگه نمیگی چندساله کم میومده خونه اون بچه دوم دیگه چرا آوردی آخه 

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

ارتباط با همسرم امکان نداره اصلا

عاشورا رو شروع کن خدابرات راه باز میکنه فقط تک تک کارا که گفتم بکن نماز مراقبه کار خیر و نیک حتی کمک به مادرپدر ... ممکنه راه باز بشه از،طریق مادر یا دوست یا خواهربرادر کسی برن باهاش حرف بزنن 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋