قرار بود جهازمو بفروشم اما نمیدونم چرا دیگه حتی فروش یا نفروختنشم برام مهم نیست قبلاً شوهرم در هفته دو شب خونه نبود و الان مدتیه که شاید دو شب خونه باشه بودنش هم مثل نبودنشه چون بمن و بچه ها توجهی نداره ...جایی برای رفتن ندارم اما ساکمو آماده کردم و فردا میرم برام دعا کنین جهازمم مثل تموم چیزایی که این مدت ازم گرفت مال خودش
شاید باور نکنی درطول روزهزا آن تصمیم میگیرم بعد رد میشه مثلا میگفتم جهازمو بفروشم الان پشیمون شدم گف ...
زندگیت واقعا سخته
نمیدونم جای تو بودم چیکار میکردم اما توام فکر کن وجود نداره اصلا حتی عادی هم باهاش حرف نزن کنار بچه هات باش کجا بری با این شرایط که بابات هم گفت نیا بمون برا بچه هات مطمئن باش پشیمون میشه
ی تابلو حرز امام جواد با ابی دجاجه برا خونت بخر خیلییی موثره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو این چند ماه خیلی خدارو صدا زدم به حرف منو تو نیست خدا کاری نمیکنه چون به اینه بهم ثابت شده برای ه ...
عزیزم خیلی متاسفم که توام مثه من خیانت و تجربه کردی منم شوهرم مخفیانه بهم خیانت میکنه اما من بچه ندارم شوهرمم اصلا جرات نداره علنا وجلوی چشمام ازاین غلطا بکنه هم منو میخواد هم لاس زدن وخانوم بازی رو..که خب منم نمیتونم تحمل کنم وخدا بخواد تا عید طلاقمو میگیرم..الان فقط به عنوان یه خواهر که حالتو عمیقا درک میکنم میخوام بهت بگم که برای طلاق اقدام کن اما وقتی جایی رو نداری بیرون خطرناکه ممکنه هزارو یک بلا سرت بیاد بچه هاتم گناه دارن..تو طلاقتو بگیر با پول مهریه ات میتونی یه جایی رو اطراف تهران اجاره کنی بعد بری سرکار بچه هام تا هفت سالگی دادگاه میده به مادر ..از بابای کثافتشون خرجی بچه ها رو هم میگیری نگهشون میداری بعدشم که به هفت سال رسیدن اگه شوهرت خواست بزار ببره بزرگترکه شدن به سن ۱۵ برای پسر سن ۹ سال برای دختر که برسن خودشون حق انتخاب دارن که پیش مادرشون باشن یا پدرشون
عاشورا رو شروع کن خدابرات راه باز میکنه فقط تک تک کارا که گفتم بکن نماز مراقبه کار خیر و نیک حتی کمک به مادرپدر ... ممکنه راه باز بشه از،طریق مادر یا دوست یا خواهربرادر کسی برن باهاش حرف بزنن
[QUOTE=399691668]دیشب اتفاقا با اون رابطه داشت دیگه انقد از برم که متوجه میشم چون اونموقع ها میخواستم بقول تو با رابط ...[/QUOTچی بگم والله .تموم تلاشمون اینه ک زندگیت درست بشه