2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 120982 بازدید | 1121 پست
خیلیا اینو بهم گفتن پدرم خواستار رفتنم به خونه ش نشد چون مادر ندارم و زن بابا دارم و همیشه میگه فکر ...

ببین منم یه شرایطی مثل تو داشتم بابا مامانم عین تناردیه بودن راه نمیدادن هییییچکسی رم تو دنیا نداشتم نه دختر خاله ای نه دختر عمه ای عمه خاله دایی هیچییی هیچکس ولی خدا دستمو گرفت میدونی چیکار کردم دیگه اهمیت ندادم به مشکلات خودم و همسرم کار در منزل انجام دادم پول جمع کردم کنار بچه داری سر و وضعم بهتر شد پول دستم اومد دیگه همه بهم احترتم میذاشتن همون پدر و مادر حالا هی دلشون برام تنگ میشه

بعد ملت میگن مهریه ی بالا ضامن زندگی نیست اگه باز مهریت بیشتر بود غلط میکرد بهت بگه سکه رو بزار اجرا و برو 

مردم دیوانه شدن دیگه نه ترس از خدایی وجود داره نه عذاب وجدانی نه هیچی چ وضعی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی نکرده تو اگه جای من بودی اینطور زندگی میکردی !!؟بدبختی اینه من هنوز ته دلم دوسش دارم😭😭😭برای ...

ببین اسی تو با رفتنت بچه هاتو ب نابودی میکشونی می‌دونم احساس تو... قلبت خورده شیشه اس... ولی تو الان درقبال اون طفلیا مسعولی اگه توام بری فک میکنی چ بلایی سرشون میاد ...

بعدش خودت آواره و بدبخت میشی .....بهتر بی‌پول معذرت می‌خوام میشی یه طعمه برای گرگای بیرون...لااقل اونجا اسم یه حرومزاده روته

خودش گفته بمون ولی شرایط اینه بمون بمون خواهر من... منم شرایط ترو دارم بااین تفاوت که خیانتش معلوم نیس شایدم نکنه ولی دوسم نداره... اون میگه برو ولی من سفت چسبیدم... چرا چون برم زن بابام روزگارم سیاه می‌کنه .بچه هم ندارم .ولی اینجام از رفتن بهتره لااقل آواره نیسم...منم دوسش دارم ونمیخوام بزارمش برا بقیه

خدا منو ببخشه ولی اسم مادر و خود اون زن ج ن د ه رو دربیار هم شوهرت جلو اون سیاه کن هم اون جلو شوهرت براش دعا بگییییر

ببین هرکاری ازدستت برمیاد بکن ولی نزار بهم برسن

ببین شاید اون شوهرتون طلسم کرده تروخدا دست کم نگیر 

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

دختر خوب تو پاشی از خونه بری بیرون تازه اون بهونه و مدرک پیدا میکنه برای ترک خونه 

راه دادگاهیش اینه که اول شواه و مدارک جمع میکنی برای خیانتش به دادگاه ارائه میدی و میگی هم ک جای خوابشو جدا کرده البته اگه میخوای طلاق بگیری

راه دوم اینه که بچسبی به خونه و زندگیت با دو تا بچه که نمیتونه بندازتت بیرون ،اگه شوهرت از اول اینطوری نبوده سعی کن رابطه اتو باهاش درست کنی 

از خونه میری  و آواره کوچه و خیابون بشی که خدا بزرگه . خدا بزرگه و بهت عقل داده انگار بری بالا پشت بوم خودتو پرت کنی پایین بگی خدام بزرگه . اگه بعدا به هر دلیلی بهت تهمت زد و گفت خیانت کردی و هرچی چطور میخوای این اتهام رو از خودت پاک کنی . به کاری که میکنی فکر کن خواهر من

فقط امیدوارم حالت خوب بشه شرایطت خوب بشه اول از همه سعی کن اون به اصطلاح مرد و دوست نداشته باشی به کارهایی که کرده دلتو شکونده فکر کن ازش متنفر شو برای مشاور و روانپزشک سرچ کن اسنپ دکتر هزینه هاش کمتر یا مشاوره آنلاین رایگان رو سرچ کن واست میاره شرایط خیلی سختی داری بنظر من هم به حرف یسریا که میگن شوهرت برمیگرده و پشیمون میشه باور نکن توبه گرگ مرگه آدم نرمال یهو شیطان  میشه دیگه کسی که ذاتش شیطانیه خوب نمیشه نسبت بهش بی حس شو و فرار هم با توجه به شرایطتت و بچه هات منطقی نمیاد نیاز به پول و مکان داری

اسی یه کانال هست تو ایتا به نام تنهامسیر آرامش،کلاس همسرداری این کانال خیلی خوبه درباره خیانت و اینکه چطور با مردی که خیانت کرده رفتار کنی هم توضیح داده،حتما این کلاس رو شرکت کن،ان شاءالله همسرت اون زن رو ول میکنه و میچسبه به زندگیش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

خدا لعنتشون کنه

آمار زنه رو در بیار

رسوای دو عالم شون بکن.

تو رو خدا غصه نخور

احساسی نشو با اینکه سخته.

برو در خونش 

تعقیبش کن

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

😞😞😞میدونم خیلی سخته من الان که شک دارم واقعا حالم بده اصا حوصله هیچ کس و هیچ چیز و ندارم به نظرم ...

دیروز دعوای بدی کردیم بهش گفتم جهازمو میفروشم و میرم الان برای تختم مشتری پیدا شده اگه بفروشم دیگه باید حتما برم حیله که نفروشم به قیمت ۴میخرن در نظرم اگه رد کنم به نفهم میشه من با این مرد هیچ آینده ایی ندارم بعدش شاید پشیمون امروز بشم