2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 98515 بازدید | 1023 پست
اره حرفش بی منطق بود من اصلا به این موضوع فکر نکردم و نمیکنم هر کسی خیانت کنه از ذات خرابشه اگه میخو ...

بیخود میکنن همچین حرفی میزنن .انقد یه ادم میتونه عوامانه فکر کنه .من موقعی بهم خیانت شد که بهترین اندام بهترین اخلاقو داشتم .باشگاه میرفتم از مربیم خوش اندام تر بودم ،حالا اون زنا و دخترارو باید میدی .انقد احمقانه حرف زدن عصبیم میکنه .اخرین زنی که شوهرم باهاش خیانت کرده شبیه افعانیا بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بهم پولی نمی‌ده اصلا می‌ترسه بخواد پولی بده که من جمع کنم و برم انگار همچین فکرایی داره

خب اشکال نداره هرچیزی خواستی از شیرمرغ تا جون آدمیزاد لیست کن بگو بخر برم

حتی لباس بنویس براش

یابگو باید ببریمون برامون بخری 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

همش نشستم میگم خوب همچین کار بدی باهام کرده حتی قرانو قسم خورده به امام حسین قسم خورده چرا هیچ چیزی ...

نشستی اون یچیزش بشه خب داری انرژی منفی ها رو جذب خودت می کنی 

اینکه کی و چه موقع نتیجه ی اشتباهش رو ببینه معلوم نیست .بعد هم اینا که به هیچ چیزی پایبند نیستن قسم بخورن بترسن 

تازه زمانی هم به مشکل بخورن میگن چشمون کردن مگه میفهمن تاوان اشتباهه 

یه فکری به حال  خودت کن با قسم و آیه و نفرین چیزی  درست نمیشه 

مگه ماها چه خلافی کردیم که بگیم تاوان داریم میدیم ...هیچی تا زمانی روی صندلی قربانی نشستی تو بدتر و بدتری اونام سر حالتر پاشو یه حرکتی بزن مثلا چکار میکنه میترسی بره سمت یکی دیگه که رفته 

کتم زد بیرون کردن زنگ میزنی ۱۱۰گزارش کنن دیگه هیچ کاری نمی تونه بکنه

نمیشه خونه رو ازش بگیری اون بره چرا تو بری

اخه تو خونه مستاجریم خونه ایی هم که ساخته نمی‌دونم چرا بعضی وقتا حس میکنم برای اون ساخته که با اون زندگی کنه شبایی که نیست آخه گفته قراره بفروشمش اما برای اونجا فرش خریده قراره مبله کنه بفروشه و اینکه تا حالا منو اونجا نبرده آدرس دقیقا نمیده

حرفات درسته فقط روانم انقد به هم ریخته ست که اصلا کس تصمیم گیری ندارم

ببین عزیزم الان تو خونه خودتی تا صب بیدار بودی 

منم خونه خودم نیستم بازم شب بیداری 

اینجور بهت بگم کاش جای تو بودم و الان خونه خودم بودم و هیچ وقت ترک نمی کردم 

بزرگترین مشکلت همین بی پولیه اونم با این گرونیا و بی مکانی 

عینی منی دیگه بچه هام درسته خونه هستن و گرسنه نمیمونن اما کمبود دارن هیچ کی مادر نمیشه همین پرستاری تو میگی منم رفتم از اینی الان هستی لهتر میشی یه مشت بچه میان عر کدوم یه دستور دارن سالمند نق نقو فکرشم نکن طلاق توی ایران فقط خانومی که خانوم خودشه و ماهیانه پول چشمگیری درامدشه یا حداقل کارمند و مزایایی داره وگرنه بقیه اش  زجر دادن هست و بد از بدتر دیگه خود دانی

بچه شش ماهه تو این داستان چیکار می‌کنه ؟

قطعا صد درصد با شوهرت مشکل داشتی و حاملش شدی یک شبه بعد زایمانت هم بد نشد باهات 

کاش حداقل زندگی هاتون داغونه بچه نیارید 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بشین سر خونه زندگیت ولی دیگه شوهرتو خونه راه نده این چه کاریه اون که خونه داره از خداسه که دیگه پیش ...

بخدا من همینو گفتم که تو برو پیش اون من با بچه ها باشم خودم بزرگشون میکنم اما قبول نمیکنه میگه اجاره شو میدم اختیار خونه زندگیمو دارم

اخه شوهرم در حالت عادی اصلا وقتی برای بچه هاشو نمیزارم همه وقتش با اونه همش میگم مگه میشه یه آدم انق ...

شما سعی کن اول روان خودتو درست کنی ارامش کسب کنی بعد محیط خونتو گرم کنی بابچه هات وقتی اون هست تلویزیون ببین بگو بخند بازی کن قربون صدقشون برو

کم کم به غلط کردن میفته

باور کن صیغه و روابط اینچنینی هیچ انرژی دربرابر تو که زن دائمشی بادوتا بچه ندارن 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋