2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 173887 بازدید | 1484 پست
بخدا من همینو گفتم که تو برو پیش اون من با بچه ها باشم خودم بزرگشون میکنم اما قبول نمیکنه میگه اجاره ...

ببخشید خیلی ساده ای میگی برو با اون

چرا هلش میدی سمت اون زنک

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا دارم نابود میشم از بی توجهی از اینکه همسرم کس دیگه رو بمن ترجیح داده و من باید بمونم چون ب ...

اسی اتفاقیه که افتاده لطفاناراحت نباش وبحث ودعوانکن حتی اگه اون تحریکت کردبه سروصدایه کاردرمنزل انجام بده وقتتوپرکن ذهنت ازتوجه بهش خارج بشه 

الکی پول نداشتتو نسوزون بامن باشی بهت همه چیز رو میگم‌

برا منم جواب میده؟؟یک سال و نیم جدا زندگی میکنیم شوهرم الزام زده فقط تمایل به زندگی نداره و همچنان با زنه هست 

من چکار کنم آروم شم حق ملاقات بچه ها رو گرفتم اما پدرم حامی نیست بهشون گفتم یه هفته در میون 

چند سال طول کشید که ولش کنه!؟وقتی فهمیدی دادو بیداد کردی یا فحشش دادی!؟من حس میکنم حرمتای ما از بین ...

بله داد زدم گریه کردم فحش دادم تهدیدش کردم که خودمو میکشم رفتم بیرون چندساعت قدم زدم فکر کردم 

ولی آخرش برگشتم تو‌خونه

حدودا ۴ سال طول کشید و هربار من میفهمیدم یه مدت با هم نبودن دوباره تا آبا از آسیاب میفتاد با هم ارتباط میگرفتن 😔

همیشه میگم خدایا من چطور دووم اوردم 😭😭😭😭

هرکی بود میمرد 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
بیخود میکنن همچین حرفی میزنن .انقد یه ادم میتونه عوامانه فکر کنه .من موقعی بهم خیانت شد که بهترین ان ...

اره ولش مهم نباشه من خداروشکر هیچوقت به این فکر نکردم وای اون زن چی داشت شوهرم اینکارو باهم کردنم فقط دلم بخاطر سادگیم بخاطر اعتماد بیش از حدی که به شوهرم داشتم سوخت

خب اشکال نداره هرچیزی خواستی از شیرمرغ تا جون آدمیزاد لیست کن بگو بخر برمحتی لباس بنویس براشیابگو با ...

مثل قبل خرید نمیکنه چون یچیزی یاد گرفته میگه ندارم در حالی که برای خودش داره و اتفاقا میگه الویت تو زندگی خودمم

مثل قبل خرید نمیکنه چون یچیزی یاد گرفته میگه ندارم در حالی که برای خودش داره و اتفاقا میگه الویت تو ...

کم کم درست میشه اصلا باهاش تندی نکن داد نزن فحش نده

درونتو اروم کن

بهت میگم چکار کنی

باور کن رام میشه

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

مثل اون مشاوره نباشه یه تومن دادم هیچی عایدم نشد

مشاور نههههه

روانپزشک 

قرص مصرف کن 

تا حالت خوب شه 

حال ما دیگه از نصیحت و مشاوره گذشته دختر خوب 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
جدا شدی؟؟

اره

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
با این وضعیت جامعه که یه زن تنها نمیتونه بیرون بمونه هزار تا گرگ بیرون ریختهخب خونه پدر و مادر برید ...

گفتم پدرم قبول نمیکنه برم چون زن بابا دارم و من یه اخلاقی دارم دوسندارم برم جایی که منو نخوان و یجور نگام کنن انگار بار اضافی ام قصدم این بود از خونه برم و دنبال کار نگهداری سالمند باشم که هم جای خواب بدن و هم تو امنیت باشم