سنحاب مدیر استارتر عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 861 عنوان پرورشگاه 178 بازدید | 20 پست کسی بوده اینجا از پرورشگاه بچه بگیره یا دور برتون کسی بوده گرفته باشه ؟ 1404/08/07 | 04:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6550 یکی از اقوام میخواستن اینکارو کنن یه بچه عین ماه دارنمیخواستن اقدام کنن برای دومی گفتن بجای اینکه خودشون بچه دارشن برن از پرورشگاه بیارن ولی گفتن شرایطش خیلی سخته و گیر و گور زیاد داره لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️
سنحاب مدیر استارتر عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 861 یکی از اقوام میخواستن اینکارو کنن یه بچه عین ماه دارنمیخواستن اقدام کنن برای دومی گفتن بجای اینکه خو ... منم میخوام ی بچه بیارم دومی از پرورشگاه بگیرم شرایط شو میخواستم بپرسم کسی میدونه
رزیاس1111 عضویت: 1397/06/10 تعداد پست: 1360 خواهر دوستم و همکارم آوردن شاید ده سال پیش از شرایطش اطلاع ندارم اونا بچه دار نمیشدن اصلا
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6550 منم میخوام ی بچه بیارم دومی از پرورشگاه بگیرم شرایط شو میخواستم بپرسم کسی میدونه گفتن که شرایط اینجوریه که حداقل ۵سال باید از ازدواج گذشته باشه و بالای سی یال باشی و فرزند نداشته باشیبعد اگه هم بچه داشته باشی اونم باید بالای نمیدونم چند سال باشهکه اینا مورد تایید قرار نگرفتن بچشون ۳سالش بوداز لحاظ مالیم باید خیلی اوکی باشی لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️
سنحاب مدیر استارتر عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 861 گفتن که شرایط اینجوریه که حداقل ۵سال باید از ازدواج گذشته باشه و بالای سی یال باشی و فرزند نداشته با ... از لحاظ مالی اوکی ام ولی سنم خیلی پایینه هنوز بچه نداریم البته تا بچه اولی بیارم اینا سنم اوکی میشه
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6550 از لحاظ مالی اوکی ام ولی سنم خیلی پایینه هنوز بچه نداریم البته تا بچه اولی بیارم اینا سنم اوکی میشه خب کلا یکیتون سی باشه بهتون میدن لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️
ensanbashimm عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 1024 اقدام کنین اگ شرایط مالی تون خوبه کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده
کارن_و_بابا عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 279 چرا میخواید اینکار رو بکنید؟ منظورم اینه دلیلتون چیا که میخواید از پرورشگاه بچا بیارید؟
سنحاب مدیر استارتر عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 861 خب کلا یکیتون سی باشه بهتون میدن شوهرم دوستل دیگه ۳۰ میشه
سنحاب مدیر استارتر عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 861 اقدام کنین اگ شرایط مالی تون خوبه اره عزیزم میخواییم اقدام کنیم فقط موندیم اول بچه بیاریم خودمون یا از پرورشگاه بگیریم خودم دوست دارم اپل از پرورشگاه بگیرم به. بچه بیارم چون نمیخوام آینده بچه ها بینمون فرق بیفته یا بچه خودم فرق بزارع
سنحاب مدیر استارتر عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 861 چرا میخواید اینکار رو بکنید؟ منظورم اینه دلیلتون چیا که میخواید از پرورشگاه بچا بیارید؟ من خودم خیلی دوست دارم به بچه از پرورشگاه بگیرم هم شوهرم چون ما توان مالیشم دارم هم آنقدر از خودمون مطمعن هستیم که بتونیم به خوبی بزرگش کنیم
ensanbashimm عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 1024 اره عزیزم میخواییم اقدام کنیم فقط موندیم اول بچه بیاریم خودمون یا از پرورشگاه بگیریم خودم دوست دارم ... پس اینو تصمیم تکلیف برسونین بچه اول چیکا کنن بجه خودتون یا فرزندخواندگی ،کلا بهزیستی باید پیگیری کنین کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده
سنحاب مدیر استارتر عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 861 پس اینو تصمیم تکلیف برسونین بچه اول چیکا کنن بجه خودتون یا فرزندخواندگی ،کلا بهزیستی باید پیگیری کنی ... اره همین کارو میخوام بکنم اول میخوام بچه از بهزیستی بگیرم به. بچه ب دنیا بیارم
کارن_و_بابا عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 279 من خودم خیلی دوست دارم به بچه از پرورشگاه بگیرم هم شوهرم چون ما توان مالیشم دارم هم آنقدر از خودمون ... اگر میتونید این بچه رو مثل بچه ای که خودتون به دنیا میارید دوست داشته باشید این کار رو بکنید نه به خاطر خیر و ثوابش.اگر جواب مثبته پس اجرتون با اما حسین.