2777
2789

یکی از اقوام میخواستن اینکارو کنن یه بچه عین ماه دارن

میخواستن اقدام کنن برای دومی گفتن بجای اینکه خودشون بچه دارشن برن از پرورشگاه بیارن ولی گفتن شرایطش خیلی سخته و گیر و گور زیاد داره

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

یکی از اقوام میخواستن اینکارو کنن یه بچه عین ماه دارنمیخواستن اقدام کنن برای دومی گفتن بجای اینکه خو ...

منم می‌خوام ی بچه بیارم دومی از پرورشگاه بگیرم شرایط شو میخواستم بپرسم کسی میدونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم می‌خوام ی بچه بیارم دومی از پرورشگاه بگیرم شرایط شو میخواستم بپرسم کسی میدونه

گفتن که شرایط اینجوریه که حداقل ۵سال باید از ازدواج گذشته باشه و بالای سی یال باشی و فرزند نداشته باشی

بعد اگه هم بچه داشته باشی اونم باید بالای نمیدونم چند سال باشه

که اینا مورد تایید قرار نگرفتن بچشون ۳سالش بود

از لحاظ مالیم باید خیلی اوکی باشی

گفتن که شرایط اینجوریه که حداقل ۵سال باید از ازدواج گذشته باشه و بالای سی یال باشی و فرزند نداشته با ...

از لحاظ مالی اوکی ام ولی سنم خیلی پایینه هنوز بچه نداریم البته تا بچه اولی بیارم اینا سنم اوکی میشه

از لحاظ مالی اوکی ام ولی سنم خیلی پایینه هنوز بچه نداریم البته تا بچه اولی بیارم اینا سنم اوکی میشه

خب کلا یکیتون سی باشه بهتون میدن

اقدام کنین اگ شرایط مالی تون خوبه

اره عزیزم میخواییم اقدام کنیم فقط موندیم اول بچه بیاریم خودمون یا از پرورشگاه بگیریم خودم دوست دارم اپل از پرورشگاه بگیرم به. بچه بیارم چون نمی‌خوام آینده بچه ها بینمون فرق بیفته یا بچه خودم فرق بزارع 

چرا میخواید اینکار رو بکنید؟ منظورم اینه دلیلتون چیا که میخواید از پرورشگاه بچا بیارید؟

من خودم خیلی دوست دارم به بچه از پرورشگاه بگیرم هم شوهرم چون ما توان مالیشم دارم هم آنقدر از خودمون مطمعن هستیم که بتونیم به خوبی بزرگش کنیم 

اره عزیزم میخواییم اقدام کنیم فقط موندیم اول بچه بیاریم خودمون یا از پرورشگاه بگیریم خودم دوست دارم ...

پس اینو تصمیم تکلیف برسونین بچه اول چیکا کنن بجه خودتون یا فرزندخواندگی ،کلا بهزیستی باید پیگیری کنین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

پس اینو تصمیم تکلیف برسونین بچه اول چیکا کنن بجه خودتون یا فرزندخواندگی ،کلا بهزیستی باید پیگیری کنی ...

اره  همین کارو می‌خوام بکنم اول می‌خوام بچه از بهزیستی بگیرم به. بچه ب دنیا بیارم

من خودم خیلی دوست دارم به بچه از پرورشگاه بگیرم هم شوهرم چون ما توان مالیشم دارم هم آنقدر از خودمون ...

اگر میتونید این بچه رو مثل بچه ای که خودتون به دنیا میارید دوست داشته باشید این کار رو بکنید نه به خاطر خیر و ثوابش.

اگر جواب مثبته پس اجرتون با اما حسین.