2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 43578 بازدید | 715 پست
براهمین میگم کلاتموم کن این ماجراروتودیوارشهرتون بزن کاردرمنزل ببین بسته بندی چیزی میاره یانه اول کا ...

اره واقعا دارم نابود میشم از بی توجهی از اینکه همسرم کس دیگه رو بمن ترجیح داده و من باید بمونم چون بی سر پناهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مردا توبارداری زن میرن سمت این چیزاسعی کن الان با اخلاق خوباز سرش بندازیاولین پیشنهاد منگوگل بز ...

نه بارداری من باعث نشد چون من تا پایان بارداری مشکل رابطه نداشتیم اون دلش یه آدم جدید خواست یا چیز دیگه که من ازش بی اطلاعند..باشه گوش میکنم

اسی تمام شرایط خودتو فراموش کن به فکر بچهات باش دوروزمونه بی رحمه اون زنی که میگی باشوهرت میشینه پا ...

حرفات درسته فقط روانم انقد به هم ریخته ست که اصلا کس تصمیم گیری ندارم 

ببین وظیفه شوهرته خرجیت رو بده اصلا نرو دنبال کار و اینا مثل یه ملکه بمون تو خونت. زندگیتو از نو بس ...

اخه بهم پولی نمی‌ده اصلا می‌ترسه بخواد پولی بده که من جمع کنم و برم انگار همچین فکرایی داره

حرفات درسته فقط روانم انقد به هم ریخته ست که اصلا کس تصمیم گیری ندارم

فقط تحت هیچ شرایطی بچهاتو‌ تنها نذار نذار اونا حسی که الان داریو‌بچشن نذار این روزای دعوای پدرمادرشون بشه ارزوشون بشه روزای خوبشون اصلا بچهاتو دست زن دیگه ای نسپر اونم معتاد 

هیچیش کم نیست .همیشه مردا با زن هایی که هیچی نیستن به زناشون خیانت میکنن

اره حرفش بی منطق بود من اصلا به این موضوع فکر نکردم و نمیکنم هر کسی خیانت کنه از ذات خرابشه اگه میخواست اینکارو کنه قبلش بهم می‌گفت حداقل من تکلیفم مشخص بود 

ببین من بارها توی تاپیک های خیانت نظر گذاشتم‌و فقط گفتم‌صبر کنید 

فقط صبر

مخصوصا اگر جایی رو ندارید

بدترین خیانت رو‌من دیدم 

بدترینش رو

شما که با غریبه س 

من با نزدیک ترین فرد زندگیم بود 

یعنی جوری از درون سوختم که هنوز آتیشش خاموش نشده

اما بخاطر بچم موندم 

روح و‌روان بچم ارزشش خیلی بالاتر بود که بخوام از خونه برم 

موندم و شرمنده شد به خودش اومد و الان تا ابد شرمنده س

شما هم بمونید

بقول دوستمون که میگن فکر کن مرده 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
فقط تحت هیچ شرایطی بچهاتو‌ تنها نذار نذار اونا حسی که الان داریو‌بچشن نذار این روزای دعوای پدرمادرشو ...

اخه شوهرم در حالت عادی اصلا وقتی برای بچه هاشو نمیزارم همه وقتش با اونه همش میگم مگه میشه یه آدم انقد کثیف و پست باشه که بخاطر یه زن از بچه های خودشم بگذره

اخه شوهرم در حالت عادی اصلا وقتی برای بچه هاشو نمیزارم همه وقتش با اونه همش میگم مگه میشه یه آدم انق ...

نمیشه خونه رو ازش بگیری اون بره چرا تو بری

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
ببین من بارها توی تاپیک های خیانت نظر گذاشتم‌و فقط گفتم‌صبر کنید فقط صبرمخصوصا اگر جایی رو نداریدبدت ...

چند سال طول کشید که ولش کنه!؟وقتی فهمیدی دادو بیداد کردی یا فحشش دادی!؟من حس میکنم حرمتای ما از بین رفته بینمون که اصلا دیگه همسرمم راضی نمیشه شرمنده بشه