2777
2789
عنوان

از چیزی که میترسیدم سرم اومد 😖😔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 45 پست
من همش شال میپوشیدم حتی موقع خوابیدن خیلی مواظب بودم که نگیرم ولی پوست سرم بیشتر میسوزه نمیدونم خیلی ...

اتفاقا منم موقعی که گرفتم میسوخت شال پوشیدن که جلوشو نمیگیره ریزن از زیرش میرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا منم موقعی که گرفتم میسوخت شال پوشیدن که جلوشو نمیگیره ریزن از زیرش میرن

نمیدونم والا دیشب اینقد میسوخت و میخارید سرم ولی از صبح اصلا نه میخاره نه میسوزه😐

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

مطمئنم هست چون تجربه دارم دوباره شروع میشه مال من بعد یه ماه باز برگشتن

ای وای چکار کردی که خوب شدی 😔 من وسواس شدید دارم 

اصلا نگران نباش..پودر شپش بگیر بزن کل شپش و تخمش می‌ره با یه بار زدن....تو دیوار شهرتون بزن احتمالا ...

عوارض نداره دخترم اولش گرفت یه چند تا دونه هنوز مونده هی در میارم فرداش باز یا چند تا دونه در میارم

ای وای چکار کردی که خوب شدی 😔 من وسواس شدید دارم

دهنم سرویس شد خونمونم بزرگ بود باور میکنی حشره کش میزدم رو فرشا تو کابینتا حتی به موهام روزی ۵ بار شونه میزدم با شونه مخصوص تمام ملحفه پتو روسری لباسا رو شستم شامپو از داروخانه زدم یه ماه رفتن دیدم دوباره میسوزه سرم رفتم دکتر پوست دوتا شامپوی خیلی قوی داد

عوارض نداره دخترم اولش گرفت یه چند تا دونه هنوز مونده هی در میارم فرداش باز یا چند تا دونه در میارم

نه من پارسال گرفتم هم برا خودم زدم هم برا دخترم خدا می‌دونه همون بار اول تموم شد...اصلا هم پتو و ملحفه و اینا رو نشستم فقط هر روز جاروبرقی می‌کشیدم...اصلا نگران نباش..پودرا پاکت بسته های کوچیکه از قوطی کبریت کوچکتر بگیر با آب قاطی کن بزن

...

دهنم سرویس شد خونمونم بزرگ بود باور میکنی حشره کش میزدم رو فرشا تو کابینتا حتی به موهام روزی ۵ بار ش ...

بخدا منم دهنم سرویس شد بس که لباس ملحفه رو متکا شستم بادست،بس که دخترمو بردم حموم میگه مامان پوست سرمو کندی بس که شستی هممون شامپو شپش زدیم همون اولش من باید هفته ای یه بار میزدم نخوندم روشو هفته ای سه بار میزدیم آخرش هم دختر بزرگم گرفت با اینکه از خواهرش فاصله می‌گرفت ولی خداروشکر چند تا دونه دیدم که مرده بودن ،الانم هم خودم هم شوهرمون سرمون میخاره لعنت به قومای شوهرم بچش شپش داشت کلاس اولی هم هست هیچی نگفت بچشو هر روز میاورد خونه ما بچش کنار دخترم خوابیده بود که فرداش دیدم داره سرشو میخارونه الانم به زنه میگم زیر بار نمیره میگه نه بچه من نداشته در صورتی که من سر دخترشو دیدم پر از شپش بود

نه من پارسال گرفتم هم برا خودم زدم هم برا دخترم خدا می‌دونه همون بار اول تموم شد...اصلا هم پتو و ملح ...

چند بود قیمتش عزیزم؟

نه من پارسال گرفتم هم برا خودم زدم هم برا دخترم خدا می‌دونه همون بار اول تموم شد...اصلا هم پتو و ملح ...

پودر سفید رنگ بود عزیزم؟