سلام دختر کلاس اولیم شپش گرفته الان نزدیک دو هفته هست بعد خواهرش گرفت ولی کم بود چند تا دونه اونم بخاطر شامپو شپش مرده بودن الان از بعد از ظهری سرم خیلی میخاره موهامو شوهرم نگاه کرد گفت خیلی شوره داری نمیدونم و موهات چربن هر روز باید برم حموم وگرنه چرب میشن ،نمیدونم واقعا گرفتم یا نه بدبخت شدم 😖😖
دهنم سرویس شد خونمونم بزرگ بود باور میکنی حشره کش میزدم رو فرشا تو کابینتا حتی به موهام روزی ۵ بار شونه میزدم با شونه مخصوص تمام ملحفه پتو روسری لباسا رو شستم شامپو از داروخانه زدم یه ماه رفتن دیدم دوباره میسوزه سرم رفتم دکتر پوست دوتا شامپوی خیلی قوی داد
عوارض نداره دخترم اولش گرفت یه چند تا دونه هنوز مونده هی در میارم فرداش باز یا چند تا دونه در میارم
نه من پارسال گرفتم هم برا خودم زدم هم برا دخترم خدا میدونه همون بار اول تموم شد...اصلا هم پتو و ملحفه و اینا رو نشستم فقط هر روز جاروبرقی میکشیدم...اصلا نگران نباش..پودرا پاکت بسته های کوچیکه از قوطی کبریت کوچکتر بگیر با آب قاطی کن بزن
دهنم سرویس شد خونمونم بزرگ بود باور میکنی حشره کش میزدم رو فرشا تو کابینتا حتی به موهام روزی ۵ بار ش ...
بخدا منم دهنم سرویس شد بس که لباس ملحفه رو متکا شستم بادست،بس که دخترمو بردم حموم میگه مامان پوست سرمو کندی بس که شستی هممون شامپو شپش زدیم همون اولش من باید هفته ای یه بار میزدم نخوندم روشو هفته ای سه بار میزدیم آخرش هم دختر بزرگم گرفت با اینکه از خواهرش فاصله میگرفت ولی خداروشکر چند تا دونه دیدم که مرده بودن ،الانم هم خودم هم شوهرمون سرمون میخاره لعنت به قومای شوهرم بچش شپش داشت کلاس اولی هم هست هیچی نگفت بچشو هر روز میاورد خونه ما بچش کنار دخترم خوابیده بود که فرداش دیدم داره سرشو میخارونه الانم به زنه میگم زیر بار نمیره میگه نه بچه من نداشته در صورتی که من سر دخترشو دیدم پر از شپش بود