یه پسری خیلی به دلم نشسته بود از هر لحاظ که فکرشو کنین هیچی کم نداشت از زیبایی و قد و بالا گرفته تا اخلاق و وضعیت مالیش . چند بار منو دید و بهش ابراز علاقه کردم اوایل خیلی مشتاق بود اشنا بشیم یه جوری ذوق میکرد واسم 🥺 ولی یهو سرد شد 💔😔 نگو یکی دیگه دلشو برد💔 حالا که فکرشو می کنم من چی از اون دختره کم داشتم شاید بخاطر اینکه مثل اون عملی نبودم البته اون حتی با عمل هم فیسش زیاد هم جذاب نشده بود اخلاقشو نمیدونم ولی می دونم اون مدت که با هم بودن دختره خیلی نچسب و اویزون بود و اصرار داشت بیاد خواستگاریش تا یک هفته پیش فهمیدم اینا نامزد شدن💔 خیلی دلم شکسته خیلی تو عمرم هیچکی مثل اون به دلم ننشسته بود هیچوقت تا حالا اینطوری دلم نشکسته بود مطمئن بودم اگه من جای اون دختره بودم و آویزون بازی درمیاوردم هیچوقت قصد پسره با من ازدواج نبود خدایا چی کم داشتم نسبت به این بندت روحم خیلی خستهست 💔
توام اویزون بودی اولش دیگمعنی اویزون یعنی پسره نخوادت توو ول کن نباشیولی نامزد کردن پس دختره اویزون ...
چون بهش ابراز علاقه کردم اویزون بودم ؟ بعدشم من به زور که نخواستم باهاش باشم فقط در حد پیشنهاد و ابراز کردن بود اون خودش سرد شد و منم بعدش هیچ اصراری نکردم اینکه نامزد کردن هم به اصرار دختره بود که بیاد خواستگاریش وقتی از هیچی خبر ندارین چرا قضاوت می کنین حرفی نزنین بهتر از اینه که بدتر به دل کسی زخم بزنین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!