2777
2789
عنوان

از چیزی که میترسیدم سرم اومد 😖😔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 45 پست
من تا حالا ۳بار شپش گرفتم😅

وای عزیزم ببخشید یه سوال تخمای شپش چجوری در آوردی من که کسی نیست در بیاره اگه گرفته باشم خودم باید در بیارم که اونم سخته😔

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

بیوفته از رو سرش میتونه خودشو برسونه به سر شما... رو مبل مثلا بیوفته شما بشینی دخترم بغل یک کسی بود ...

وای شپش یا تخمای شپش؟ما سریع شامپو گرفتیم هممون زدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا همش شال سرم هست اصلا نزدیک دخترم نشدم نمیدونم چجوری گرفتم فقط پوست سرم خیلی میسوزه

خب اگه بود همسرت می دید مگه نمیگی گفته پوسته بوده

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

اره منم چهار تا شپش تو سر دخترم دیدم تخماشون خیلی خیلی زیاد بود با روغن بادام تلخ چرب کردم با شونه دونه ریز همه کندم الان فک کنم خودم اسیر شدم😔

عزیزدلم تا دونه ی آخر تخم شو از سرت درنیاری همین روال هست ... 

بشین یکی برات دربیاره ...

سر تو غرق تو روغن کن با پلاستیک ببند 

بعد با شونه دندون ریز مخصوص فلزیش هی بکش .. هر چی دربیاد بهتره 

آخرشم نور بنداز تخم های مونده رو دربیار ...

تنها راهش همینه 

من بچه خواهرم همه کارا رو کرد نتیجه نگرفت الا همین که گفتم 

عزیزدلم تا دونه ی آخر تخم شو از سرت درنیاری همین روال هست ... بشین یکی برات دربیاره ...سر تو غرق تو ...

علائمش چیه؟

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

عزیزدلم تا دونه ی آخر تخم شو از سرت درنیاری همین روال هست ... بشین یکی برات دربیاره ...سر تو غرق تو ...

اره میدونم عزیزم ولی کسی ندارم دربیاره خودم باید در بیارم نمیدونم چجوری شوهرم که چندشش میشع حوصله اینکارا نداره میگه سرت شوره داره 

اره اون درست نگاه نکرد انگاری چندشش شد 🥲

مردا کلا نمیبینن 

یک چیزی جلوشون باشه باید بری بدی دستش 😄

من تخم شپش و خود شپش نشونش دادم بازم میگفت من ندیدم بچه ها ندارن تو توهم زدی😐

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
علائمش چیه؟

سر خارش داره عموما بغل گوش و پشت سر

زخم میشه 

نور بندازی روی موهات قشنگ متوجه میشی شوره نیس 

چون شوره رو یه دست بزنی میفته

ولی اینا تخمش براقه با ناخن باید جدا کنی وگرنه کنده نمیشه 

سر خارش داره عموما بغل گوش و پشت سرزخم میشه نور بندازی روی موهات قشنگ متوجه میشی شوره نیس چون شوره ر ...

مرسی

من اسمش میشنوم خارش میگیرم

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

سر خارش داره عموما بغل گوش و پشت سرزخم میشه نور بندازی روی موهات قشنگ متوجه میشی شوره نیس چون شوره ر ...

چرا پشت سر زخم میشه ؟