2777
2789
عنوان

صاحب خونمون باعث بحث منو شوهرمه

616 بازدید | 29 پست

واسه چهارتا درخت زیتون تو حیاط هر روز به بهونه کندن زیتون سر ظهر ساعت دو اینا پا میشن میان اینجا، زنگ هم میزنن به شوهرم که ما داریم میایم... 

بچه کوچیک دارم درک ندارن سر ظهر شاید خونه ادم کثیف بود، شاید وسیله پذیرایی مهیا نبود، 

کاش فقطم خودش میومد، با شوهر و بچه هاش 

انگار اینجا خونه خالشونه... 

همش با شوهر ساده بی زبونم بحث دارم سر اینا 

کلافم 

کاش حداقل میومدن یه بار می کندن و میرفتن 

هر روز اینحان 😑

یه روز میان سبز می کنن برا ترشی 

یه روز میان سیاهارو می کنن برا روغن... 

دلم نمی خواد درشونو باز کنم

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی مخالفت شدید کن مگه خونه باباش هر روز پا میشه میاد با عصبانیت بگو خیلی خوشت میاد درخت رو بکن ببر

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

خونه که اجاره کنی هرچی درخت میوه باشه مال شماست نه اونا ما توحیاط مون درخت گردو و بادام هست صاحب خونه خواست بیاد ببره نزاشتم گفتم مال ماس من آب درخت میدم من براشون جمع میکنم بعد شما بیای ببری

عشق الهی درجز جز زندگیم سرگرم کار است   

خونه که اجاره کنی هرچی درخت میوه باشه مال شماست نه اونا ما توحیاط مون درخت گردو و بادام هست صاحب خون ...

من خودم اشتباه کردم گفتم زیتونارو نمیخوام، چون واقعنم به کارم نیست

یعنی چی مخالفت شدید کن مگه خونه باباش هر روز پا میشه میاد با عصبانیت بگو خیلی خوشت میاد درخت رو بکن ...

منو شوهرم خیلی مبادی ادابیم، رومون نمیشه😔😔😔

وا میان زیتون میکنن خونتم میان برای خوردن؟! عجب

نمیان برا خوردن ولی زشته ادم چیزی جلوشون نذاره😑😑

منو شوهرم خیلی مبادی ادابیم، رومون نمیشه😔😔😔

ولکن تروخدا آداب چیه هردقیقه هردقیقه بهش بگو میخوای خودت بیا بشین تو خونت چه خبره هر روز هروز والا باز تویی قبول میکنی 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

یعنی چی مخالفت شدید کن مگه خونه باباش هر روز پا میشه میاد با عصبانیت بگو خیلی خوشت میاد درخت رو بکن ...

کاش بلند می شدیم امسال، واقعا در توانم نیست، الانم ماهی سرخ کردم خونه بو گند ماهی میده😑😑😑

خیلی معذبم 

ظرفامم تو سینکه حوصله ندارم بشورم

ولکن تروخدا آداب چیه هردقیقه هردقیقه بهش بگو میخوای خودت بیا بشین تو خونت چه خبره هر روز هروز والا ب ...

تقصیر شوهرمه باید می گفت خانمم نیست😡