2777
2789
عنوان

صاحب خونمون باعث بحث منو شوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 29 پست
کاش بلند می شدیم امسال، واقعا در توانم نیست، الانم ماهی سرخ کردم خونه بو گند ماهی میده😑😑😑خیلی معذ ...

بگو رفتم خونه مامانم درو باز نکن ولکن

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

منو شوهرم خیلی مبادی ادابیم، رومون نمیشه😔😔😔

همون دارن سواستفاده میکنن. من باشم رک میگم یدفعه بچینید دیگه هرروز هرروز نمیشه بیاید منم کار دارم بچه کوچیک‌دارم .خلاصه رو نده خواهر داری اجاره میدی.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت بگه خانمم رفته خونه مادری خواهری کسی تا شب نیست خونه. اگه گفتن فردا میایم بگه شاید اونموقعم نباشه . بزار بفهمن دوست ندارید بیان

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
شوهرت بگه خانمم رفته خونه مادری خواهری کسی تا شب نیست خونه. اگه گفتن فردا میایم بگه شاید اونموقعم نب ...

میدونن من اینجا کسی و ندارم و شوهرم به خاطر شغلش اومده اینجا😭😭😭

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

یکم وایتکس بریز پای درختا خشکشون کن ! تا اونا باشن دیگه دندون طمع به مالی که اجاره دادن نداشته باشن 😒😒

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

میدونن من اینجا کسی و ندارم و شوهرم به خاطر شغلش اومده اینجا😭😭😭

امروز اومد برو پشت در بگو ببخشید من خونه تنهام اجازه ندارم درو باز کنم بعدم برو توی خونه و سیم ایفونم دربیار راحت و اسوده بخواب ! تلفنارم جواب ندید

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

واسه چی اجازه میدین؟؟خونه ای که اجاره بشه چهاردیواری اختیاری دیگه

خودم گفتم زیتونا حیفن بیان بکنن، فکر می کردم یه روز میان 

الان یک ماهه هی میان و میرن 😑😑😑

امروز اومد برو پشت در بگو ببخشید من خونه تنهام اجازه ندارم درو باز کنم بعدم برو توی خونه و سیم ایفون ...

وقتی شوهرم پشت تلفن گفته تشریف بیارید... 😑😑😭😭😭

عزیزم بهانه خواب و اینا نیار وقتی میگی چندین دفعات میان مشکل رو از ریشه حل کن

همسرت پیام بده که فلان ساعت تشریف بیارید ولی لطفا همین امروز کارتون دیگه تموم بشه

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان،کاربری دست دونفر🌼

پس برو بیرون ، بچه هاتو بردار برو بیرون بعدا هم بهشون بگو شوهرم خبر نداشت که رفتم بیرون ، شوهرت اگه خیلی رودروایسی داره مرخصی ساعتی بگیره بره براشون درو باز کنه

اگه شوهرت نمیتونه خودت بگو اسی

دلیل نداره اذیت بشی

ایندفعه که اومدن بگو لطفا همش رو بچینید چون امروز هم مثل دفعه قبل بیرون کار داشتم و به خاطر شما مجبور شدم بیام

یا مجدد مهمان داشتم مجبور شدم کنسل کنم

حتما تاکید کن که دفعه قبلم اینطور شده

بگو لطفا امروز کارو تمومش کنید دیگه بره

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان،کاربری دست دونفر🌼