2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم خیلی دلم برای خودم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 28 پست
با همسرم لج کردم براش مهم نیست میگه ندارم درحالیکه درامدش خوبه بازاریه

خب اگه داره پس درست نیست به مادرتون بگید 

بهش بگید من لباس نیاز دارم بقیه لباس هام برای مجلسی که مرد هم هست مناسب نیست و لختیه

احتمالا کوتاه بیاد

هر کسی یه خصلت بدی داره خودت رو ناراحت نکن برو عروسی خوش باش برای خودت

بقول نوری انشاالله خدا به هیچ کی دختر نده معلوم نیست دست کی میافته

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه داره پس درست نیست به مادرتون بگید بهش بگید من لباس نیاز دارم بقیه لباس هام برای مجلسی که مرد ...

نه نمیگه که نمیخرم میذاره دقیقه نود الانم که بخاطر رهن درگیره اصلا براش مهم نیست

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

میدونید چیه من همیشه ظاهرمو حفظ میکنم و مثل بعضی زنا اهو ناله نمیکنم همه فکر میکنند خیلی خوشبختم از این به بعد میخوام همه جا بنالم فکر نکنند من بی مشکلم

برای آرامشتون دعا میکنم عزیزم

مرسی عزیزم منم براتون آیت الکرسی میخونم 

منم خوندم براتون قشنگم

فدااات بشم عزیزززم

یه روز به یه بهانه ای برید بیرون بخرید مردا رو باید به زبون گرفت کلا رو مخن😂😂

اخه باید بریم تهران شهر خودمون پیدا نکردیم باید پسرم نره مدرسه باید با برنامه ریزی باشه عزیز

چیشد عزیزم رفتین خرید

نه عزیزم یه نفر اومده واسه مغازمون میشه دعا کنید جور بشه رهن بره یکدفعه بریم تهران هم خرید کنم هم قولنامه بنویسیم منم براتون ایت الکرسی میخونم 

چشم عزیزم خوندم براتون

مرسی عزیزم منم براتون خوندم