2777
2789
عنوان

پسره سی وشیش سالشه از نظر همه جوون ولی دختر سی وشیش ساله پیرع

| مشاهده متن کامل بحث + 7099 بازدید | 212 پست
یا سنشون زیاد بود یا مطلقه بود یا بیکار بود شغلی نداشت بی پول بود یا دستش تو جیب خانوادش بود نشد دیگ ...

امیدوارم بخت خوبی نصیبت بشه

منم خیلی دوست داشتم آدمی که باهاش بودم خوب بشه 

ولی تهش اونطوری شد خیلی سخت گرون تمام شد برام 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم بخت خوبی نصیبت بشهمنم خیلی دوست داشتم آدمی که باهاش بودم خوب بشه ولی تهش اونطوری شد خیلی سخ ...

چکار میشه کرد باید بسپاریم به خدا امیدوارم پسر شریف و نجیبی نصیبمون بشه 

سن برام اولویت نیست خوب باشه سنش رو نادیده میگیرم

بچه های می نی سایت میگفتن سوره احزاب رو بنویسی تو ی قوطی در بسته لای لباسات بزاری خوبه 

چند نفر چند ماه بعد این کار ازدواج کرده 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

من بشخصه مخالف بچه آوردن بعد از ۳۰ب بعد هستم

پس تکلیف اونی که تازه ۳۰ به بعد ازدواج می‌کنه چیه 

بچه های می نی سایت میگفتن سوره احزاب رو بنویسی تو ی قوطی در بسته لای لباسات بزاری خوبه چند نفر چند م ...

اره منم شنیدم 

بعضی از خانواده ها مادر و خواهر پسره تو خواستگاری دروغ میگن حواست باشه من خیلی دیدم خواهرش شغل و سنش رو بهم دروغ گفت یا خواهر یکیشون شغل و ازدواجش رو بهم دروغ گفت 

اره منم شنیدم بعضی از خانواده ها مادر و خواهر پسره تو خواستگاری دروغ میگن حواست باشه من خیلی دیدم خو ...

خب من خواستگارایی که داشتم همه فامیل بودن دروغی در کار نبود دیگه 

فامیل اره خب ولی من خواستگار غریبه رو میگم شاید خواستگار غریبه داشته باشی

آره درست میگی ولی پیش نیومده 

سوره احزاب رو امتحان کردی 

امتحانش کن عزیزم یه چیزی ته دلم میگه این کارو بکنی بخت خوبی نصیبت میشه 

ننهههه خدایاااا نه😫😂😂😂😂😂💔

😂😂😂😂