2777
2789
عنوان

بنظرتون بعد از مرگ چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3449 بازدید | 224 پست
آره من بفکر خودکشی ام

عه😐😡..پس بقیه خونوادتون چی.؟؟ب اونافکرنکردین ک بعده شما چه حالی میشن اونوقت بعدازخودکشی حتی توان اینوندارین ب خونوادتون بگین ک خودشونو ازار ندن وغصه نخورن بخاطر همچین کار بچگونه ای..ازین گذشته این سختی ها کفاره گناهامونه واگ صبر وتحملمونوبالاببریم خداهم اون دنیا عوضشوبهمون میده..اون دنیاهمو ملاقات میکنیم ومیاین بهم میگین فلانی دیدی راست گفتیییی

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

صب کن الان میرسم قبرستون از یکیشون میپرسم

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفا چیه میزنی😭😭💔من این کارو کردم.. تجربه بدی بود.. نکنی همچین کاریووو😭💔استرس شما رم بکشم.. ...

بیشتر توضیح میدی؟

ای کاش در دیزی ما باز نمی ماند یا کاش که در گربه کمی شرم و حیا بود ...
پروفایلت جالبه😂

نقاشیه خودمه😂🤪

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

دنیا بعد مرگ طبیعی خوبه.. نه اون چیزی ک خودت میخوای و بهش فکر کنی.... بخدا نگرانتون میشم. امیدوارم ...

نه فعلا سالممم 😅

حالم دیشب خیلی خیلی بود 

الآنم بده ولی میخام زندگی کنم 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

روحت از قفس تن آزاد میشه 

آگاه تر و هوشیار تر میشی 

دیگه برای رفتن به مکانی نیاز نداری راه بری 

اراده کنی همونجایی    نیازی به حرف زدن ، یا گوش برای شنیدن نداری     همه ی این آگاهی ها   حسی بهت منتقل میشه 

اما 

قدرت اختیار پس از مرگ ازت گرفته میشه 

جایی میری که ببرنت  کسایی رو میشناسی که بهت اجازه داده بشه   خلاصه برای همه چیز اجازه باید بهت بدن 

خب حق الناس داشته باشی همون اول به اون رسیدگی میشه 

اگه نداشته باشی 

به اعمال دیگت میرسن 

اگه نیکی هات به بدی هات بچربه 

یعنی اون ترازو سنگین تر باشه 

فعلا در باغی از باغ های بهشتی در عالم برزخ میری 

و اگر نه 

به چاهی از دوزخ در عالم برزخ 

تازمانی که مجازات اعمال بدت تموم بشه 

تموم که شد انتقال پیدا میکنی به جای بهتر 

تا روز قیامت فرا برسه 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

مثل درختی که توی زمستون کامل به نظر مرده میاد تمام برگاش ریختن و مثل استخونای مرده س، ولی توی بهار د ...

خب از این لحاظ آره ...

باید بیشتر راجبش تحقیق کنم ...

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

جدی اینکارو کردی ؟ چیشد که نشد ؟تو دیگه چراا؟خوشحالم که الان حالت خوبه

بهت میگم علتشو

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂