2777
2789
عنوان

بنظرتون بعد از مرگ چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3029 بازدید | 210 پست
نمی‌دونم والا ولی چطور ممکنه آخه پوستی که از بین می‌ره و...

مثل درختی که توی زمستون کامل به نظر مرده میاد تمام برگاش ریختن و مثل استخونای مرده س، ولی توی بهار دوباره جوونه میزنه و زنده میشه. گردش فصل ها نمونه ی بارز معاده

داستان عزیر یا اصحاب کهف مصداقشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم والا ولی چطور ممکنه آخه پوستی که از بین می‌ره و...

خدایی که از هیچ انسان ها رو می آفرینه.از یه تخمک و اسپرم، خلقشون میکنه.نمیتونه دوباره بعد از مرگ بیافریندشون؟

اینقدر همه چیز دقیق و با جزییات آفریده شده قطعا کسی هست که اینقدردقیق و با جزئیات خلق کرده .

از طرفی هم این دنیا ظرفیت نیاز ها و پاداش و جزا دادن به انسان ها رو نداره.کسی که چند نفر رو کشته فقط یک بار اعدامش میکنن و میمیره....و جزای قتلایی که تو دنیا انجام داده رو نمیبینه.کسی که اینقدر خوبی کرده و سختی کشیده، این دنیا ظرفیت پاداشی که مستحقش باشه رو نداره.خیلی پاداش ها و خیلی از مجازات ها حواله میشه برای بعد مرگ....

خدا رحممون کنه

زندگی پس از زندگی رو ببین منم تجربه نزدیک ب مرگ‌دارم براهمین میگم ببینش

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

چون اطلاعاتتون کمه.باید تحقیقتونو بیشتر کنید.قران بخونید.سرچ کنید تو اینترنت آیات مربوط به معاد و قی ...

آره واقعا تا حالا راجبش نخوندم و ....

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

مث قضیه سنجاقک و میگن قبلش یجور کرم بوده فکنم زیر آب بوده وقتی سنجاقک شده از اب زده بیرون و‌با دنیای ...

چقد خوب و درست مثال زدی ملکه 👏🌻

عالی بود عالییییی 

خواب یه نوع مرگه.فقط روح کامل جدا نمیشه.به اذن خدا برمیگرده به جسم.در مرگ روح کامل جدا میشه.اصلا هدف ...

تا حدودی موافقم 

باید بیشتر راجبش بخونم و...

مچکرم ازت 

خیلی متشکرم..بله خیلی جالب بود واسه خودممحتی یبار ابجیمو وقتی ک تازه فوت شده بودو دیدم گفتش هانیه خی ...

حرفاتون چقد جالب و تاثیر گذار بود ...

تا حالا از ینفر که خودش تجربه کرده باشه نشنیده بودم 

بی نهایت ازت ممنونم 

بعضی وقتا به خودکشی فکر میکنم ...

تو بهترین شرایطم آدما رنج رو دارن.یکم زیاد بخوابی خسته میشی.یکم زیاد غذا بخوری دلدرد میگیری...یجا هم ...

ممنونم که وقت گذاشتی و برام نوشتی

حرفاتون روم تاثیر میزاره ...