2777
2789
عنوان

یه ماه دیگه بچم دنیا میاد استرس دارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 83 پست
شاید حمله کنن بهمولی مثبت ترین کار زندگیت رو کردی 😄چون تفاوتش بسیار زیاده....منتها توی سایت یسری می ...

کلا اینجا یکم متفاوت برداشت میشه 😁

دیگه اولین نی نی گفتم توی ذهنم خاطره ی خوب بمونه

انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر شی عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم اصلا اینو بذار بپرسمتهرانی؟؟؟اگر تهرانی پزشک معرفی کنم بهت اصلااگر شهر دیگ هستیببین توی بیمارستا ...

نه جانم تهران نیستم.تو استانمون هم متاسفانه فقط یه بیمارستان خصوصی داریم.دکتر زنان هم زیاد داریم ولی دوتاش بهترینن و با تجربه و خوبن از همه لحاظ که من میرم پیش یکیشون همیشه.حالا اونسری یکم ناامیدم کرد گفتم میرم سزارین میترسم از طبیعی،یکم ناز کرد گفت باشه سری بعد بیا تا بهت بگم ببینم بچت تو چه وضعیتیه بلکه اصلا مجبور شدیم بفرستیمت سزارین کلا

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

کلا اینجا یکم متفاوت برداشت میشه 😁دیگه اولین نی نی گفتم توی ذهنم خاطره ی خوب بمونهانشالله خوشبخت و ...

منم دقیقا،میگم یه جور باشه که سری بعدم راضی شم بچه دار شم.دوستم ۱۲سال پیش بچشو طبیعی آورد دیگه نیاورش.از بس از زایمان ترسیده طفلک بچشم تک بچست

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

منم ماه دیگم حال شمارو دارم روزای عجیبیو میگذرونم اصلا تو حال خودم نیستم از ترس😁

شما میخوای بری سزارین یا طبیعی؟

منم دقیقا،میگم یه جور باشه که سری بعدم راضی شم بچه دار شم.دوستم ۱۲سال پیش بچشو طبیعی آورد دیگه نیاور ...

اره افرین منم همینو میگم بعد من خودم یکم روحیم حساسه رفتار پرستارا و اینا ... اخه شنیدم داد میزنن و اینا 

این دکتری که من پیشش میرم همین تابستون از دوستم۵تومن گرفته

خب چطور برا دوستت قبول کرده ولی برا شما نه😶 نگران نباش حتی طبیعی هم بری  بیمارستان خصوصی کلی رفتارشون مناسبه با بیمارستان دولتی فرق دارن.. 

کدوم شهری؟ اگه دوسداشتی بگو بلکه دکتری میشناسن که سزارین اختیاری انجام‌بده

نه جانم تهران نیستم.تو استانمون هم متاسفانه فقط یه بیمارستان خصوصی داریم.دکتر زنان هم زیاد داریم ولی ...

خب اینطور گفته

یعنی اوکیه نترس🩵

خصوصا ک ۱ بیمارستان بیشتر نیست

همون سزارین میکنن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اره افرین منم همینو میگم بعد من خودم یکم روحیم حساسه رفتار پرستارا و اینا ... اخه شنیدم داد میزنن و ...

آره منم خیلی حساسم.خیلی بدم میاد برم طبیعی همش بیان معاینم کنن 😔

شما میخوای بری سزارین یا طبیعی؟

باورت میشه من هنوز دکتر ندارم نمیدونم چی بشه بیمارستانم معلوم نی دکترم ول کرد رفته خارج خیلی راحت گفت نیستم زایمانتو😄

من موندم فعلا رو هوا جایی نرفتم میخوام سزارین باشم حالا ی دکتر حدید نوبت گذاشتم برم ببینم چی میگ قبولم میکته یا ن 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

خب چطور برا دوستت قبول کرده ولی برا شما نه😶 نگران نباش حتی طبیعی هم بری بیمارستان خصوصی کلی رفتارش ...

این دکترم انجام میده دیگه یکم ناز میکنه.میخوام اینسری بگم شوهرم نمیزاره برم طبیعی و میگه فقط سزارین خصوصی

خب اینطور گفتهیعنی اوکیه نترس🩵خصوصا ک ۱ بیمارستان بیشتر نیستهمون سزارین میکنن

عه؟ینی از حرفاش اینو برداشت کنم؟

عه؟ینی از حرفاش اینو برداشت کنم؟

اره

اینسری ک رفتی

بگو وضعیت بچه چطوره

بعدم بگو من برا سزارین برنامه ریزی کردم

دیگ میدونه محکم سر حرفت هستی

و نه بیاره تو کار 

میری سراغ دکتر دیگه🩵🌸

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥