2777
2789
عنوان

یه ماه دیگه بچم دنیا میاد استرس دارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 83 پست
ولی من برای طبیعی هم دولتی نمیرم از بس بی ادبن حالم بد شد

اره خیلی رفتارشون بده

زیاد من شنیدم 

ولی اینو میدونم خصوصی کلا اجبار نمیتونه بکنه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

شاید حمله کنن بهمولی مثبت ترین کار زندگیت رو کردی 😄چون تفاوتش بسیار زیاده....منتها توی سایت یسری می ...

آره منم عقیدم‌مثل شماست.سلامتی خیلی مهمه.ترجیحم بیمارستان خصوصی و بهترین دکتر و متخصصه.پولدارم نیستیم اما حاضرم از طلاهام بفروشم تا خودم‌و بچم سالم‌و سلامت باشیم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی رفتارشون بدهزیاد من شنیدم ولی اینو میدونم خصوصی کلا اجبار نمیتونه بکنه

دقیقا خصوصی باید خیلی بیشتر به حرف بیمار باشه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ممنون عزیزم.آرومم کردی .ولی یه سالی میشه قانون اومده به بیمارستان خصوصی هم اجازه زایمان طبیعی نمیدن ...

این قانونا رو کسی میذاره ک اصلا نمیفهمه اناتومی زن چجور کار میکنه

دکتر همون بیمارستان راحت بچه سالم رو میتونه با یه نامه ساده کورتاژ کنه خود کادر نفهمه !!

به شرطی که دکترش دکتر باشه 

حرفش برو داشته باشه

اگر پزشکت میبینی نه میاره تو کار

بدون حرفشو توی بیمارستان اندازه معذرت میخوام پشمم قبول ندارن

چون مگه به مجوزه؟!

دکتر راحت مینویسه بیمار اورژانسی اومد سزارینش کردیم

سزارین ک ساده ست

فک کردی سقط رو چجور میرن بیمارستان پزشک انجام میده!؟

اونکه کلا از بیخ غیر قانونیه

حق اینکارو نداره

فک کردی چجور انجام میدن!؟

با این قانونای مسخره فقط پول دارن میذارن تو جیب یسری پزشکای بی شرف ک زیر میزی از ملت بگیرن

گلم هر کی دیگ سر کارش به بیمارستان و زنان افتاده باشه اینارو میدونه

نذار گولت بزنن🌸🩷

کاش میشد تخم میزاشتیم😭😭

عزیزم نگران نباش یه چندتا دکتر هستن که سزارین اختیاری قبول میکنن از دوست و اشنا بپرس برو مطبشون. زیرمیزی میگیرن و سزارین رو قبول میکنن دوستم دوسال پیش ۱۴ میلیون دکترش برا سزارین اختیاری گرفته یود

آره منم عقیدم‌مثل شماست.سلامتی خیلی مهمه.ترجیحم بیمارستان خصوصی و بهترین دکتر و متخصصه.پولدارم نیستی ...

دقیقا همینه گلم 👏🏻👏🏻👏🏻🩷

هیچی مهمتر از سلامتی خود ادم و بچش نیست

ده برابرش به زندگیت برگرده ایشالا🌸

نه بیمارستان خصوصی رفتم گفتم سزارین میخوام گفتن بیخود میکنی.مگه اینکه دکترت نامه بده بیاری برامون

وا واقعا اینجوری گفتن؟؟؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

این قانونا رو کسی میذاره ک اصلا نمیفهمه اناتومی زن چجور کار میکنهدکتر همون بیمارستان راحت بچه سالم ر ...

الان میگی ینی برم به دکتر بگم باید منو بفرستی سزارین خصوصی؟هیچ جوره زیر بار طبیعی نرم دیگه؟اگه هم قبول نکرد برم پیش یه دکتر دیگه.درسته؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

دقیقا خصوصی باید خیلی بیشتر به حرف بیمار باشه

بعد احترام مریض هم دارن

نمیدونم چجور یسری میگن توی سایت هیچ فرقی نداره

حالا خداروشکر اینجا پیداشون نشده😂💔

یه چند تا تاپیک بود خانوما خودشونو شرحه شرحه میکردن ک هیچ تفاوتی نبود بین خصوصی و دولتی!

نمیدونم دولتی اونا کجاست ک انقدر خوبه

مادرم سر زایمان خواهرم تعریف میکرد

توی خصوصی

میگفت حتی اونایی ک طبیعی بودن

براشون قشنگ اتاق مجزا میذاشتن وان داشتن

دستشویی مخصوص

دکتر و ماما میومدن 

دانشجو ک یقینن نبود بیاد معاینه کنه 

بعد میگفت اون دستشویی مرتب هی تمیز میشد

خودش میگفتش اصلا از دستشوییش استفاده نکرده بود

مرتب میومدن ضد عفونی کامل میکردن

خودش گفته خانم من استفاده نکردمااا

طرف گفته نه من سر اتاقای زایمان باید هر چند ساعت ضد عفونی کامل کنم

حساب کن

دولتی ۱۰ تا زن رو میذارن کنار هم😕😐😐

ن حریم خصوصی

نه چیزی

عزیزم نگران نباش یه چندتا دکتر هستن که سزارین اختیاری قبول میکنن از دوست و اشنا بپرس برو مطبشون. زیر ...

این دکتری که من پیشش میرم همین تابستون از دوستم۵تومن گرفته

دقیقا همینه گلم 👏🏻👏🏻👏🏻🩷هیچی مهمتر از سلامتی خود ادم و بچش نیستده برابرش به زندگیت برگرده ایشا ...

قربونت❤️

وا واقعا اینجوری گفتن؟؟؟

آره به جون خودم.چند تا شهر زنگ زدم همشون همینو گفتن.گفتن مگه اینکه نامه پزشک بیاری

الان میگی ینی برم به دکتر بگم باید منو بفرستی سزارین خصوصی؟هیچ جوره زیر بار طبیعی نرم دیگه؟اگه هم قب ...

گلم اصلا اینو بذار بپرسم

تهرانی؟؟؟

اگر تهرانی پزشک معرفی کنم بهت اصلا

اگر شهر دیگ هستی

ببین توی بیمارستان خصوصی خوب شهرت چه پزشکای زنانی کار میکنن

با دکتر خودت صحبت کن بگو من سزارین میخوام

مشکلی نیستش که!؟

بگو کلا از نظر روانی نمیتونم طبیعی

( البته من فرض گرفتم واقعا طبیعی نمیخوای)

ببین چی میگه

دیدی گفت نه و...

بگو من هدفم از خصوصی اومدن سزارین بود

دیگ خودش میفهمه

یا قبول میکنه یا ن

نکرد برو یه پزشک دیگ 🩵🌸🌸🌸

چیزی ک زیاده پزشک زنان

در بیمارستان خصوصی