2777
2789
عنوان

مهریه

70 بازدید | 10 پست

سلام من و خواستگارم چند سال دوست بودیم اومدن خواستگاری خانواده من مهریه رو گفتن ۱۱۰ سکه ولی خواستگارم صحبت کرد بیاد روی ۷۲ سکه چون گفت سکه الان ۱۲۰ میلیونه و ۷۲ تا هم نزدیک هشت میلیارد میشه 

حالا خانواده میگن انتخابت اشتباهه چون تو رو بی ارزش کرده و سکه مهریه رو به جای ۱۱۰ تا ۷۲ تا گفته 

به نظرتون انتخابم اشتباهه 

اینم بگم مهریه مادرش ۱۴ تا سکه بوده ولی پدرش طی زندگی همه ی اموالش رو به نام خانومش زده 

چیکار کنم به نظرتون ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه باید به اندازه ای باشه که اگر جدا شدی محتاج بقیه نشی من مثلا به پولی که باهاش بشه یه خونه کوچیک خرید و یه درامدی داشته باشم برام بسه حالا طرف میاد ازدواج میکنه اگر نشد زندگی کنه ک قرار نیست بخاطر یه اشتباه ازدواجی تا اخر عمر فلاکت بکشه برا سکه دددن

۱۴ تا ام الان به نظر من هم عادلانه است هم خوب دیگه خانوادت خیلی ناراحتن کنار سکه مثلا یه حج یا ۴ تا ...

یعنی حرف خانواده ام منطقی نیست 

میگن تو احساسی تعداد سکه رو پایین تر آوردی 

یعنی حرف خانواده ام منطقی نیست میگن تو احساسی تعداد سکه رو پایین تر آوردی

نه منطقی نیست قبلا طلا ارزون بود ک ۱۰۰ تا ۲۰۰ تا میزدن الان چی بالا رفتخ بالاترم میره بیشتر از دیه جون یه ادم واقعا توقع نابه جاییه که از طرف مهریه بخوای من خودم ۱۱۴ مهرم بود ولی کلا ۴ تا رو درخواست دادم بگیرم که ب پول الان ۴۰۰ ملیون میشه ک بزارم حساب سودش رو خرج بچه ها کنم و ...