2777
2789

توی اوج اعتماد به شوهرم با تمام سختی هایی که زندگی باهاش داشت و هیچوقت زندگی نرمالی نداشتیم باهم فقط اعتماد به اینکه پاکه توی این زندگی مونده بودم

تا اینکه مدتی پیش از طریق گوشیش فهمیدم خیانت کرده و تا بهش گفتم اعتراف کرد دوساله با یه دختر رابطه ی جنسی داره و گفت پشیمونه وجبران میکنه.توی این مدتی که فهمیدم این کارارو کرده: اول اینکه جلوی چشمم به دختره پیام داده و ارتباط رو تموم کرده بعد دوتا سیمکارت گوشیشو درآورده و الان توی گوشی منه و من براش به اسم خودم سیمکارت جدید گرفتم.در طول روز که سر کاره هر یک ساعت بهم زنگ میزنه . آزمایش ایدز و هپاتیت و زیگیل تناسلی داده و سالم بوده. خونه ای توش زندگی می‌کنیم به نام من زده. حق طلاق و حق حضانت بچمونو محضری به من داده و دست روی قرآن گذاشته که پشیمونه و خریت کرده و هرگز دیگه این کارارو نمیکنه . توی خونه رفتارش کاملا عوض شده و فقط محبته به من و دخترم و هر روز داره برام خرید میکنه و کارای خونه رو هم برعکس گذشته که یه لیوان جابجا نمیکرد داره خیلی کمک میکنه

حالا من بازم دلم آروم نمیگیره هر لحظه به اون دوسالی که با دختره بوده و من توی اوج اعتماد زندگی میکردم فکر میکنم دوست دارم جدا شم اما خانوادم حمایت نمیکنن 

حالا ۳ ماه از اعترافش گذشته و اون تمام تلاششو میکنه که من خوشحال باشم و رفتاراش خیلی عوض شده ولی من چندشم میشه بهم نزدیک بشه و بخواد رابطه داشته باشه باهام حتی میخواد دستم بزنه از تصور اینکه اون دختره رو چجوری بغل می‌گرفته و دستاشو می‌گرفته حالت تهوع میگیرم . الان از روزی که فهمیدم نزاشتم دستش بهم بخوره

یکی را داده ای صد ناز و نعمت  یکی را نان جو آغشته در خون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت آرامش بده

هر روز که میگذره حالم بدتر میشه

آخه انقدر توی زندگی باهاش سختی کشیده بودم که کسی میخواست مثال صبوری بزنه منو مثال میزد ولی من فقط بخاطر اینکه فکر میکردم پاکه باهاش زندگی میکردم یهو یه شب اومد گفت یه دختره رو کردم و آبم ریخته توش میترسم حامله بشه . اون شب من قشنگ صدای فروریختن قلبمو شنیدم . خیلی واضح توی چشمام گفت حداقل میتونست یکم بهتر بگه

منم ۳ماهه نزاشتم نزدیکم بیادبزورمیاد بوسممیکنه چندشم میشهبخاطر بچه هام تحمل میکنم هر ثانیه که میگذره ...

خیانت کرده؟در چه حد ؟ جنسی؟خودت فهمیدی یا خودش گفت؟

خونه رو که به نامت زده 

دادخواست طلاق بده مهریتو بزار اجرا   حتی اگر طلاق نگیری موظفه مهریه رو بده 

با مهریه زندگی کن خودتم کار پاره وقت پیدا کن 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
هر روز که میگذره حالم بدتر میشهآخه انقدر توی زندگی باهاش سختی کشیده بودم که کسی میخواست مثال صبوری ب ...

شوهر منم بهم خیانت جنسی کرده با ج ن د های پولی. من خودم شک کردم و تو ماشینش شنود گذاشتم فهمیدم ولی بازززم اعتراف نکرد حتی طلبکار شد و توهین کرد بهم. منم ازش بدم میاد. دوساله طلاق عاطفی گرفتم. اونم هییچ کاری نکرد هیچ حتی حق طلاق نداد. فقط برام یکم طلاخرید

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

چطور خود به خود اعتراف به این بزرگی کرده

چون خودش گوشی ساده داره از گوشی من سرچ کرده بود دکتر زنان و اینکه آب بره داخل قرص اورژانسی تاثیر داره. تاریخچه رو پاک کرده بود ولی توی برگه ها مونده بود منم بردم نشونش دادم گفتم منو تو که چند روزه رابطه نداشتیم این چه سرچیه گفت دارم از غصه میترکم میخوام بهت اعتراف کنم راحت بشم