2777
2789
عنوان

بعد خیانت شوهرم نمیتونم بزارم بهم نزدیک بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 47 پست
پنجاه پنجاهه همه چی شوهرت اگه نمیخواست ک نمیرفت بازنه

چه ربطی داشت  الان ..اون زن پیله شوهرم بوده ،وگرنه شوهرم ولش نمیکرد..پیاماش خوندم ..شوهرم گفت کاری بوده کارش ولی بعد خانومه شروع کرده ناز میاورده براش ..ولی بعد دیدم شوهرم چقد بی احساس جوابش و میداده،حتی خداحافظی کرده بود ولی این  ..من آخه هیچ نیازی مخصوصا جنسی براش کم نزاشتم ..اینم بگم طرف شهر دیگه بود و فقط چت بوده ..خیانت کردن چه جنسی چه پیامکی ربطی  به حرف شما نداره یعنی چی که اگه میخواستت 😐خیلی مسخره بود من باهمسرم باعشق ازدواج کردم ،مشخصه که یه ج ن ده باعث نمیشه که جذبش بشه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
چه ربطی داشت الان ..اون زن پیله شوهرم بوده ،وگرنه شوهرم ولش نمیکرد..پیاماش خوندم ..شوهرم گفت کاری ب ...

نگفتم نمیخواستت

دوباره حرفمو بخون خب چقدر جبهه گرفتی

ینی زنه مجبورمیکرد شوهرتوکه شوهرت جوابشو بده؟ این حرفونزن توروخدا شوهرت اگه میخواست میتونست اصلا جوابشو نده، چه برسه بخواد مثلا بی احساس جواب بده

چی بگم والا 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ..من اینو واقعا فهمیدم اینمدت رابطه جنسی نکنن صد درصد میرن با یکی دیگه

والا توی همون دوسالی که میرفت با اون با منم یک شب درمیون رابطه داشت مگه چه خبره 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت  یکی را نان جو آغشته در خون
ادما لیوان دهنی و قاشق نشسته همو استفاده نمیکنن پس چطور میرن اندام تناسلی بااون همه امکان بیماری رو ...

حرامزاده هستن اینجور آدما 

شیر حرام خوردن

دوستانی که میگن طلاق بگیر و چنین و چنان کن و آبروشو و ببر واقعا مفهوم خانواده و حفظ حریم خانواده رو ...

درسته ...مگه خدا نمیبینه یه روز تواس پس میدن...کلا آبرو بردن خودش گناهه..لغزش تو دنیا برای همه پیش میاد ،حالا یکی توبه میکنه برمیگرده یکیم نه ..چوبش و صد درصد خودش میخوره،خدا هم تو قرآن گفته ،در برابر بدیهای همسرتون صبور باشید ..حالا سهم ماهم این بود ..من خودم به خدا ایمان دارم شنوا ،بیناست 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
دوستانی که میگن طلاق بگیر و چنین و چنان کن و آبروشو و ببر واقعا مفهوم خانواده و حفظ حریم خانواده رو ...

فقط بخاطر دخترم به کسی چیزی نگفتم حتی به خانوادم فقط گفتم باهم ینمیسازیم میخوام جدا شم که خانوادم مخالفن 

اکر مردم بفهمن شوهرم خیانت کاره بعدا به دخترمم میگن دختر همون مرده هرزه

این تنوع طلب بوده عزیزم ،مشخصه ..چون‌جنسی هم رابطه داشته ،باز فقط چت بود یه چیزی 

کلا ساختار کوفتی بدنشون هست اگر اونکارو نکنن ابه تو بدنشون میمونه و اذیتشون میکنه و کسایی که رابطه ندارن یا مجردن تو خواب حتی ازشون خارج میشه به صورت عیرارادی

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
حرامزاده هستن اینجور آدما شیر حرام خوردن

یه خانومی بود قبلا همین شرایط شمارو داشت

اون شوهره حتی زنه رومیورد خونشون

بعد زنه حتی بعد خوب شدن باشوهره و اینا میگفت مثلا میخوام رومبل بشینم میگم نکنه رو مبل رابطه داشتن،  میگفت مبلوعوض کردم

میخواست رو فرش بشینه میگفت نکنه اینجا کاری کردن فرشو عوض کردن

و کم کم میگفت همهههههه ی وسایلموعوض کردم تا دلم اروم بگیره اما میگفت نه من این خونرو نمیتونم تحمل کنم فکرش ازارم میده

اخرش یادم نیست چیکارکرد🥺

ولی ببین اگه توهم میخوای بعد ها اینقدر فکر کنی به این چیزا مثل خوره تموم جونتو بخوره ازالان به فکرباش

نشه که تااخر عمرت بخوای همشبه اینافکر کنی و خودتو زجربدی

کلا ساختار کوفتی بدنشون هست اگر اونکارو نکنن ابه تو بدنشون میمونه و اذیتشون میکنه و کسایی که رابطه ن ...

این که یک شب درمیون آبش می‌ومد

از حرامزادگیشونه  از شیر حرام خوردنشونه که میتونن انقدر وقیح باشن

شوهر من واقعا لجنه

یه خانومی بود قبلا همین شرایط شمارو داشتاون شوهره حتی زنه رومیورد خونشونبعد زنه حتی بعد خوب شدن باشو ...

دقیقا مثل خوره داره میخورتم این فکرا و هر روز دارم بدتر میشم

تمام تلاشمو میکنم طلاق بگیرم 

فقط بخاطر دخترم به کسی چیزی نگفتم حتی به خانوادم فقط گفتم باهم ینمیسازیم میخوام جدا شم که خانوادم مخ ...

احسنت بهت.. مشخصه عاقلی و دور اندیش

بهترین کار رو کردی که به خانوادت نگفتی و حرمت زندگیتو حفظ کردی و پلای پشت سرتو خراب نکردی.. همه چیز الان به نفع توئه.. زمین بازی رو ترک کنی باختی ، بمون و قشنگ بازی کن مطمئنم یه روزی میرسه خدا رو شکر میکنی چنین اتفاقی تو زندگیت افتاد و بابتش اینقدر بزرگ و باشکوه شدی