2777
2789
دونگ دونگم حساب نکرده آخهینی میگه الان من پول غذا ندارم تو بدا فردا داشتم میدم الان تو پول پیش مغازه ...

و شما دقيقا چرا بايد بين مجردي و ازدواج با ايشون، ازدواج رو انتخاب كني؟؟؟؟؟؟؟؟ كه بي پول تر بشي و بيشتر كار كني و يكي ام دائم تو خونه ات  ب.گ.وزه؟😂

آخه اینا از قانون اروپا فقط همینو بلدن

ببين اسي من امسال جدا شدم

شوهر منم ازين شعارا زياد ميداد منم خر  بودم بلانسبت شما

بعد ديدم همش از رو زرنگ بازيه و هر قدمي كه برميداره براي اينه كه يه وقت يه من نفعي نرسه

خيلي دوستانه و راحت:"خر نباش!"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بهت بگم امروز چی شنیدم ازش حالت بد میشهزنگ زد گف وقت استراحتمونه دارم ناهار میخورمگفتم چقد دیر گ ...

من زبانم قاصره

ميگفتي شما تا قبل از آشنايي با من چطوري از گرسنگي نمردي ؟؟؟؟

ببين اسي من امسال جدا شدمشوهر منم ازين شعارا زياد ميداد منم خر بودم بلانسبت شمابعد ديدم همش از رو ز ...

عزیزم

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

شما ک آقایید میتونی دو سال بعد رو حدس بزنیدمن میگم رهام میکنه میره دنبال یکی دیگه من فقط پلشم

يعني واقعا اينقدر دنبال شوهري اسي؟؟؟ به هر قيمتي؟؟؟؟ اين  حتي براي يك دوستي ساده هم به درد نميخوره!!!! 

يعني واقعا اينقدر دنبال شوهري اسي؟؟؟ به هر قيمتي؟؟؟؟ اين حتي براي يك دوستي ساده هم به درد نميخوره!! ...

ن ولی ب همه موارد فکر میکنم و با اینجا دوستام مشاور  مشورت میکنم ک تصمیم قرص تری بگیرم

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

شما ک آقایید میتونی دو سال بعد رو حدس بزنیدمن میگم رهام میکنه میره دنبال یکی دیگه من فقط پلشم

نه اینجور فکر نکن که اصلا خوب نیست این افکار و حرفا

وقتی مرد رو بهش رو دادی که باشه منم کمک خرجم،دیگه خرابش کردی در اصل

🧔اقا هستم
نه اینجور فکر نکن که اصلا خوب نیست این افکار و حرفاوقتی مرد رو بهش رو دادی که باشه منم کمک خرجم،دیگه ...

آره همون

آره همون

دیدی همیشه زنا از مردا کتک میخورن!؟

چون مرد زووور داره

میدونی زور زن چیه؟؟

استقلال کاری و مالی

اگه اینا رو داشته باشی زورت اونقدری زیاده که فکرشم نمیکنی

البته این افکار رو تو ذهنت پرورش نده و زندگی رو با عشق شروع کن ولی این جریان رو مثل چاقو تو استینت داشته باش برای روز مبادا

🧔اقا هستم
یعنی واقعا برای تصمیم در مورد این آقا به کمک فکری احتیاج داری؟؟؟؟؟؟؟؟

ن دیگه تمومه الان فقط فکرم راحت تر شد

نه اینجور فکر نکن که اصلا خوب نیست این افکار و حرفاوقتی مرد رو بهش رو دادی که باشه منم کمک خرجم،دیگه ...

حالا اگه ی نفر این کارو کرد چطور میتونه گندی ک زده رو درس کنه

دیدی همیشه زنا از مردا کتک میخورن!؟چون مرد زووور دارهمیدونی زور زن چیه؟؟استقلال کاری و مالیاگه اینا ...

من با احترام ی کم مخالفم

مردا ب زن خانه دار خیانت میکنن

مردا ب زن شاغل خیانت میکنن

مردا ب زن زیبا خیانت میکنن

مردا ب زن خوش اندام خیانت میکنن

ینی اونا زور ندارن؟